|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Nvidia uzvrača udarac :=) (FX)
Hm... čudno da još nema posta o FX-u Vjerujem da ste svi več upoznati sa novostima i demo-ima ![]() (vidi screenshotove na nvidia stranicama ako ne uživo :=) pa molim komentare i mišljenja..
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
stavili su post ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Nvidia FX ? Ništa posebno. Par tehnologijica koje će postati upotrebljive za cca godinu i pol. Jači GPU, brži DDR, sve leti ko mutavo. Tjah ništa oko ćega bih se uzbuđivao. Za cca 6-8 mj. izaći će FX 2 - čudo neviđeno, totalni mrak pun kerefeka i nikada do sad osim u pro liniji viđenim tehnologijama. Oh da i chip je na 800 Mhz tako da je i nešto brži. Kupite dok nije nestalo .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Hehe, vidim da bi neki uveli moratorij na razvoj hardveraja! ono 2 godine pauze kada nitko nista ne smije novo napraviti!
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ne mislim na to .... Jednostavno čim izađe neka nova grafulja ekipa popizdi tipa, vvvaaaaauuuuuuuuu daj pogle ove xy pixel shadere, jedva čekam da vidim kak UT zgleda s tom grafom .... 2 dana kasnije, ah jebiga sve izgleda isto, jedino kaj mi se vrti na 350 FPS - a .... jjjeeeeeeee Mislim dont get me wrong i ja volim trošiti hrpe para na HW, pa tako i na Ati/Nvidia ljepote, samo su mi dosadni oni sa strane. Već vidim 100 bencheva, u svakom magazinu .... itd. : Ati Radeon 9700 Pro vs. Nvidia fx 5800 Ultra - tko je zapravo gazda u dvorištu .... ![]() Mislim svakako da treba biti bencheva i što više infoa, sam kaj će sada svi pisati skoro pa samo o tome ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Kad bi bar bilo tako - 350 FPS-a ali ne...moras kupiti i novi jaci procesor a onda skuzis da trebas i novu plocu jer ova nema podrsku za novi CPU pa onda i novu memoriju...i tako svi proizvodaci hardvera sretni i zadovoljni, te njihovi vlasnici-dionicari mogu uplatit novi jet, jahtu, zenu..whatever.
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nene na unrealu vidiš veliku razliku.... samo moraš zaustavit sliku i buljit cirka 5 minuta i divit se tvojoj novoj kartici... i onda susedu vikat aaaa vidi moja kartica je bolja! ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki moji dragi-mislim da će to kašnjene sa izlaskom na tržište NVidia SKUPO platiti. ATI je izbacio 9500PRO na tržište,gledam neke testove na Anandu joj...ružno ![]() Oko 200$. A dolazi Božić. Pa-pa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Koji Ut ![]() Cekajte dok dode Doom3 tad cemo se hvalisat sa novim grafikanerima, jer ovo kaj je sad na trzistu vrti ko krepana macka ![]()
Intel: Asus P4S533, SIS645Dx Intel Pentium 4 1,6A@2400 512mb DDR Samsung PC2700 Gainward GF4 Gs 4200 128mb Baracuda 4 60gb IBM 60GXP 40gb Cmedia 5.1 onboard audio Lg DVD 12/40, Teac 40/10/40 AMD: Asus A7V333, VIA KT333 XP 1600+@2100+ 512mb DDR Samsung PC2700 ATI Radeon 8500 (290/290) Matrox 40gb x2 Live 5.1 Sony 52x |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Glavno da u Colinu 3 ne trza, a UT može i srušiti Windowse. Meni neće. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Hmmmm.... Ne znam da li samo ja imam takav osjećaj...ali: Od kad je NVidia potvrdila kašnjenje.... I od kad je izašao R 9500PRO.... Nekaj su se NVidia-ši gadno utišali ![]() ![]() ![]() Kak se samo mudro drže... Ko kusa f" čunu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
PC Ekspert
|
ja si bas razmisljam kak je sad prvi put u neznam kolko godina da si mislim piknut ne-nvidia karticu u stroj. meni je to super... ovih zadnjih godina trziste grafickih kartica je bilo otprilike uzbudljivo ko formula 1. uvijek znas ko ce bit prvi, nemoras ni gledat. samo svake godine kupis novi model i sutis. samo se nadam da bu to malo dulje potrajalo od igre macke i misa sa intelom i amd-om ![]() glupo mi kupovat novi waterblok za ati-ja, al mogo bi ubost neku arcit silver aluminu pa tak rijesit problem. ![]()
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
A kaj veliš na ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
PC Ekspert
|
mm, vidio sam to.. i vidio sam kak mu cijeli PC zgleda. katastrofa ![]() po meni se to zove visak vremena i novaca.. u ovom slucaju kronicni jer je uspio zavrsit projekt ![]()
![]() |
#19 |
Super Moderators
|
Da,tip je fakat volja... Ma ja bi bio zadovoljan i s jednom "običnom"9500PRO 128 mb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MadModerator
|
Slažem se da kućište izgleda urnebesno sa svim tim cijevima. Ja sam stavio samo onu pastu od titana (neznam trenutno kako se zove) i hladnjak od TNT 2 kartice i stvar je tiha a dobro hladi. Oveclock nisam nikad probao raditi na kartici. Neki dan sam na netu vidio odličan fol da od pasivnog hladnjaka na GPU napraviš pasivne za ram.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|