|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
logitech ili creative
ajde pomagajte, koji su bolji, logitech 2.1 z2300 THX http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=9372 ili creative labs megaworks 2.1 250D THX http://www.creative.com/products/pro...duct=124&nav=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
kolko sam čito ti logitech su najblji 2.1 zvučnici |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
creative definitivno. kad sam ja kupovao zvučnike sam se dvoumio između ta dva jer su otprilike iste cijene, ali sam uzeo creative. logitech ima malo ljepši zvuk, ali creative ima 100W više ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
creative ima 150, 2*75 logitech ima 100, 2*50
![]() |
#9 |
Registered User
|
heh, sad sam u još većoj dilemi!!! kažete da su cijene podjednake, ali ja vidim samo u cjenicima logitecha oko 1200kn. a u kojoj trgovini ima taj creative?? i čitao sam po nekim forumima kad da taj logitech ima bolje usklađene satelite sa subom a oovaj creative ima čist i detaljan zvuk a frekvencijski odaziv dosta ravnomjeran, automatska blokada razine glasnoće, iznimno snažan sustav, posebno subwoofer.. nekako naginjem na creative, ali dajte još savjeta...jer vremena je sve manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pa... ja sam kupovao creative u osmom mjesecu u HGspotu za milju i dvjesto. i dobro me služe... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
de mi reci na kojoj zvunoj ih peglaš? i dali možeš sub smanjiti do kraja? kakav je bass? jel u stanju zadrmat zidove? sta mislite o ovoj zvučnoj? http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18053 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Osim toga, svaki proizvodjac ima svoj nacin mjerenja "snage", pa Logitechovih 100W moze biti jace od Creative-ovih 150W (ne kazem da jeste, samo da moze biti). Anyway, to su sve consumer proizvodi, pa mislim da i nema neke prevelike razlike. Najbolje da probas naci mjesto gdje ce ti dati isprobati i jedne i druge, pa odluci prema vlastitom, subjektivnom, dojmu, jer je to jedino pravo mjerilo.
![]() |
![]() |
#17 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
a što je veća membrana mogu se bolje ćut niži tonovi (recimo večina subowa za računalane zvučnike ide od 35Hz, čisto zbog veličine membrane, jer nemože mala membrana davat niske frekve isto kao što velika membrana davat dobre visoke frekve) ak sam u krivu nek me neko ispravi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
uzo sam ove logitech i onako na prvo dojam su dosta dobri i robusni...sad držim ih na integriranoj zvučnoj na matičnoj..pa sad kad bi uzo onu creative4 zvučnu po 500kn dali bi mi se to isplatilo i dali bude nesto bolji zvuk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Radi se o kvalitetnim zvučnicima za PC i grijeh ih je držat na integriranoj. Zvuk bi ti bio puniji i čišći.. E da kad budeš ripao nemoj slučajno ispod 190kbps jer sa Audigy4 i Z-2300 se isplati imat velik bitrate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
ma uvijek ripam VBR bitrate 192-320 u MP3... dakle onda i audigy uskoro ću ubost |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
lođikteh ima "metak" pa ima stvarno preciznije visoke tonove, ali zato ima prenaglašen bas koji se jednostavno ne može mjeriti sa Cambridge Soundworksom (odnosno Creativeom)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Inače zvuk je mrak. ![]()
![]() |
|
|