|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Molim da mi netko pomogne oko ovih problema: 1. Imam Avixe USB stick 256 MB koji se počeo čudno ponašati. Prije dva dana sam stavio neke podatke na njega i kad sam ih kod kuće htio skinuti na komp, na sticku nije bilo ničega, a na properties je javljao zauzeće od 150 MB. Instalirao sam Magic Recovery pro i srećom uspio izvući sve što je bilo na disku. Formatirao sam particiju i stavio nešto na nju da provjerim hoće li biti ok. Na poslu je sve bilo dobro. međutim kad sam uključio stick u kompjuter kod kuće, opet mi je prikazivao da nema ništa na njemu i još je k tome javio da particija nije formatirana. Šta se događa? 2. Jučer sam igrao Warcraft III i kad sam izlazio iz igre, napravio sam save. Kad sam poslije 2 sata uključio komp, igra više nije htjela učitati saveove, kao da ih i nema. Provjerio sam u folderu igre i saveovi su tamo normalno, ali ih ne mogu zbog nekog razloga učitati. Deinstalirao sam igru i ponovo je instalirao, ali ista situacija. Na kraju sam igru instalirao na drugi hard disk, kopirao save folder tamo i sad sve radi normalno. Je li moguće da nešto nije u redu sa hard diskom? Napominjem da je hard disk WD 160 GB i da sam ga kupio prije nekoliko mjeseci. 3. Kad hoću staviti neki cd ili dvd u cd/dvd drive, ladica se izvuče i odmah vrati nazad. Moram pritisnti EJECT nekoliko puta dok ne uspijem staviti cd u komp, je se ladica stalno vraća nazad u početni položaj. Šta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Na koji nacin formatiras usb drive? 2. Neznam 3. Mislim da ti je vrijeme za novi drajv, imam jedan takav, otvara-zatvara, izludio me..
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
1. removable disk--> format-->quick format |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
|
Pogledao sam, imas za download na support stranici proizvodjaca tamo gdje je "driver" za win98, u *.zip fajlu i "format.exe" pa sa njim formatiraj stick.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|