Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.12.2005., 09:47   #1
noćni ćuk
Registered User

Datum registracije: Sep 2004
Question ne znam šta se događa

Molim da mi netko pomogne oko ovih problema:

1. Imam Avixe USB stick 256 MB koji se počeo čudno ponašati. Prije dva dana sam stavio neke podatke na njega i kad sam ih kod kuće htio skinuti na komp, na sticku nije bilo ničega, a na properties je javljao zauzeće od 150 MB. Instalirao sam Magic Recovery pro i srećom uspio izvući sve što je bilo na disku. Formatirao sam particiju i stavio nešto na nju da provjerim hoće li biti ok. Na poslu je sve bilo dobro. međutim kad sam uključio stick u kompjuter kod kuće, opet mi je prikazivao da nema ništa na njemu i još je k tome javio da particija nije formatirana. Šta se događa?

2. Jučer sam igrao Warcraft III i kad sam izlazio iz igre, napravio sam save. Kad sam poslije 2 sata uključio komp, igra više nije htjela učitati saveove, kao da ih i nema. Provjerio sam u folderu igre i saveovi su tamo normalno, ali ih ne mogu zbog nekog razloga učitati. Deinstalirao sam igru i ponovo je instalirao, ali ista situacija. Na kraju sam igru instalirao na drugi hard disk, kopirao save folder tamo i sad sve radi normalno. Je li moguće da nešto nije u redu sa hard diskom? Napominjem da je hard disk WD 160 GB i da sam ga kupio prije nekoliko mjeseci.

3. Kad hoću staviti neki cd ili dvd u cd/dvd drive, ladica se izvuče i odmah vrati nazad. Moram pritisnti EJECT nekoliko puta dok ne uspijem staviti cd u komp, je se ladica stalno vraća nazad u početni položaj. Šta da radim?
noćni ćuk je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2005., 10:36   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
1. Na koji nacin formatiras usb drive?
2. Neznam
3. Mislim da ti je vrijeme za novi drajv, imam jedan takav, otvara-zatvara, izludio me..

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.12.2005., 10:54   #3
noćni ćuk
Registered User

Datum registracije: Sep 2004
1. removable disk--> format-->quick format
noćni ćuk je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2005., 12:15   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Citiraj:
Originally posted by noćni ćuk
1. removable disk--> format-->quick format
Mislim da je preporuka proizvodjaca da se formatira sa alatom (software-om) koji dolazi sa stickom, mozda ti to uzrokuje problem, pokusaj.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
Staro 14.12.2005., 12:18   #5
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Pogledao sam, imas za download na support stranici proizvodjaca tamo gdje je "driver" za win98, u *.zip fajlu i "format.exe" pa sa njim formatiraj stick.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno