|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
To ti je feature Windowsa kad nemas instaliran firewall ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Ak se oš rješit toga ... Windows XP 1. Click on the Start button and open the control panel. 2. Open the Performance and Maintenance control panel and go to Administrative Tools. 3. Now double-click on Services, then scroll to Messenger. 4. Double-click Messenger and click Stop to stop the service. 5. Change the startup type to Disable and click Apply at the bottom. 6. Click OK to exit window. Windows 2000 1. Click on the Start button -> Settings -> Control Panel. 2. Double click on Administrative Tools. 3. Now double-click on Services, then scroll to Messenger. 4. Double-click Messenger and click Stop to stop the service. 5. Change the startup type to Disable and click Apply at the bottom. 6. Click OK to exit window. Jes da drugima onda nećeš moć slati poruke takvog tipa al kad već ne znaš kaj je to onda pretpostavljam da i ne koristiš to ... sorry kaj tak pišem al malo sam janpi i ne ide mi baš književni ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ma to RAK olfo zaokruzio messengerov popup... Njega zapravo zanima ona fotka LEGENDE CHUCKA! Quote: "Svi smo mi Norrisi" |
![]() |
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Mislio sam da ćete me napasti i izvrijeđati što nemam firewall. Ali bi stvarno htio znati što je to, a i čemu služi. Ovo je prvi put da sam takvo to dobio. Čačkao sam puno ovih dana po windowsima i moguće da sam koješta uključio i isključio. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Somewhere around Barstow
|
Pa kaj ti nisam rekao kaj je to? To ti je messenger servis koji služi za pisanje porukica ![]() NET SEND {name | * | /DOMAIN[:name] | /USERS} message Tebi netko (ili "nešto" brrr) vjerovatno nudi university diplomas i jedini način (za koj trenutno znam) da se tog rješiš je da iskopčaš servis. Eto sad mi ide književni ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Koja sam ja neznalica. Sramim se. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Somewhere around Barstow
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Somewhere around Barstow
|
Evo tu link MS-a ko oče više znati ... http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q330904 |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Moze li mi neto rec sto je ovo, stalno mi jejavlja u event vieweru?? Description: File System Filter 'iSafeKrnlMon' (Version 6.1, 2015-01-19T12:04:09.000000000Z) failed to attach to volume '\Device\Harddisk0\DR0'. The filter returned a non-standard final status of 0xc0000034. This filter and/or its supporting applications should handle this condition. If this condition persists, contact the vendor. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
HAHAHAH DRITO ![]() |