|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nešto mi je izašlo iz printera :o
Nisam printao neko vrijeme i sad mi je zalijepljena na papiru (praktički ugrađena u papir) izašla nekakva obujmica od tvrde plastike, uz roštanje printera. Roštanje se čulo još kod sljedećeg ispisa, nakon toga se ništa nije čulo i normalno printa. Ne znam je li to nešto što je upalo izvana ili mi sad taj dio fali u printeru ![]() Uređaj je HP MFP M127fs, a neidentificirani objekt je ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Izgleda ko nekakvo tijesto ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
imas 3d printer a ne znas ga koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pošto kažeš da je praktički sljepljena s papirom, to je po meni gumica koja drži grijač. Tj. bila je nekakvog gumenog sadržaja, ali se zbog temperature i svega stvrdla. Nisam siguran, ali definitivno je nekakav dio printera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Istina, izgleda kao nešto šta bi stavio u juhu ![]() ![]() Da, ipak sam bliže ovom objašnjenju, to sam prvo i pomislio. Samo me zanima trebam li se zbog toga zabrinjavat? Tj. hoće li se nešto desit? Jamstvo naravno upravo isteklo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Primiš muški printer i potresi ga ako zvecka nekaj onda još imaš tog tijesta. U većini sučajeva stane na ulazu gdje papir ulazi, roler i blokira papir.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Mozda covjek nije vidio o kojoj se godini radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|