|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Evo, ode i četvrta ploča... Mislim da ova nije bila posljedica OCa. Mogu pokretati instaliravati šta god želim sa CDa, ali ako pokrenem bilo kakav EXE sa hard diska odmah mi baci error. Ja i RAK smo došlo do zaključka da je crko kontroler za Hardove koji se ujedno nalazi u southbridgeu... R.I.P Sutra dolazi nova beštijica (kompletna) ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
možda je vidjela negdje u tvojoj blizii lemilicu pa je od muke krepala. ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ne tinol mu viri iz ladice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Izgleda da nijecrkla ploča, nego je nešto sjebalo MBR na oba 3 diska ![]() Sad smo to repair-ali i pogubili podosta podataka
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Za sada sam posudio od frenda 6600 i zajebavam se sa OCom CPUa, ali imam stock cooler, pa i nisu neke mogučnosti. Moram nekako napraviti držač za blok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa nije to tak puno ja sam spalio tri... dobro još jednu (neka stara od PII al to ne računam) EPOX 4PDA5+ ABIT IS7-E FOXCONN I875A0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |