|
![]() |
#1 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Sa soc.A na 939
Izgleda da cu prodati proc i plocu za 700kn, i mislim jos dodati oko 900kn i preci na 939 . Izbor komponenata bi bio: A64 3200 tray (vranoga1) , AsRock 939Dual-SATA2(vidio da Jelc spominje) i AC Silencer Ultra 64(nasao sam). Ukupno-1570kn . Prijedlozi i komentari kod mene uvijek dobro dosli . izbor je ovakav jer clockati ne mislim , a pci-e ostavlja mjesta nadogradnji. eventualno ako tko misli prodavati kaj , moze i ponuda na pm . I , hoce li se razlika vidjeti ? i vrijedi li to 900kn ? ili radije da veceras odem do Lampasa na koncert ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Za igranje? Noup! Razlike će bit, al ta razlika ne vrijedi ni 10% od uloženog novca. Ako se želiš igrat, kupi grafičku karticu, a ne nadoplatit 900Kn da bi prešao sa XP3200+ (metaforički rečeno) na A643200+ koji ne misliš oc-at (sam si tako naveo). Već sam tu negdje odgovorio da sam se skroz razočarao u razliku u performansama u odnosu na cijenu, što je i logično, ali svatko ima svoje afinitete, a meni su da mi vrti CoD i BF2 na barem 60-70 frejmova, a taj stari barton kod tebe to radi i više nego dobro ![]() Jebo komp, odi cugat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
|
Nije mi igranje primarno , dapace igram dosta malo . a graficku imam poprilicno dobru zasad i zato zelim ostati na agp-u. nekako zelim jos prodati ovo svoje dok ima bar neku relativnu vrijednost . evo bas zovem frenda da mu saopcim da ga vodim na koncert veceras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, i? Sad ćeš to prodat za 700tinjak kn i kupit za 1500 ploču i proc koji nisu vrijedni tolike razlike, a za godinu dana će ta ista kombinacija vrijedit isto 700tinjak Kn, a ova sadašnja 300-400 u najgorem slučaju, a performanse u igrama su minorno manje. U svakom slučaju puno više pušiš ako mijenjaš, a s druge strane, ako ti računalo treba za neke "više ciljeve", samo naprijed, meni komp služi samo za surfanje, igranje i to je to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
|
Ma koje vise ciljeve ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel ti trza office? Dal ti mjuza ima loš zvuk? Nekad igre... Odi bježi u neku birtiju, i ja bi da ne "učim" sad:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
nemam sa kompom nikakvih problema,sve radi ko urica.evo idem za 15minuta , iako radim sutra cijeli dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
nisam na kraju stigao do lampasa , ipak je dosta daleko iz dubrave do stare karlovacke , nego sam se zadzao po gradskim birtijama pa malo do pashe i doma . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Router, konfa ti je prva liga. Lovu rađe potroši na klopu, cugu i ženščad!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
hehe , i jesam . sad cak i grafu prodajem da imam za ovu subotu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Vi se zajebavate iz tog čuda, ali meni to u opće ne izgleda toliko loše. Za surfing i player odlična stvar. I sprava za bildanje uz put! ![]() Sjećam se jedne ruske sprave sličnog tipa, ručna baterija koja je svijetila na pritiskanje ručice. Pri tome je radila zvuk ko mali mlazni avion. Vuuuuu....! Ali radila je uvijek i svuda!
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...cpu-hl2_4.html evo ti jedan dobar članak |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
|
Ja se nisam zajebavao , stvarno ako dodju ti laptopi kupujem jedan jer mi treba . ali kod nas nece biti 100 nego 200 dolara |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hejter
|
sad ni meni . jos jedno vrijeme cu ga se drzati ko pijan plota |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hejter
|
imas u ostalom link o tome . uglavnom radi se o laptipima za siromasnu djecu u zemljma treceg svijeta koja ni za jesti nemaju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hejter
|
nije u ostalom , nego u svastari . ah danas tako svijet nazalost funkcionira , jedva cekam da ih bude kod nas - jedan odmah doma parkiram . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|