|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
(riješeno) Monitor ne omogućava prikaz 144 Hz
Pozdrav! Imam problem s desktop refresh rateom. Naime, kupio sam monitor AOC Agon AG271QX 27'' koji ima mogucnost refresh ratea od 144hz na resoluciji od 2560x1440. No, kada odem u advanced desktop settings, jedine opcije koje mi se nude su 59Hz i 60Hz. Desktop mi je postavljen na 59 i ako odaberem 60 i pokusam primjeniti opet me vrati na 59 bez ikakvog errora. Driver koji je installiran je core driver s CD-a. Trazio sam update drivera s Agon websajta ali imam najnoviji driver tako da to nije problem. Graficku i monitor sam spojio putem DVI-D kabela koji je dosao uz monitor tako da to ne bi trebao biti problem. Graficka kartica je Gigabyte GtX 1080 G1 gaming te podrzava navedeni refresh rate i tu rezoluciju ukoliko je spojeno putem dvi kabela. Jedini drugi utori na grafickoj su hdmi i displayport ali oni ne podrzavaju 144hz (ovo pise na specifikaciji od graficke). Pokusao sam primjeniti 144Hz putem GeForce control panela custom resolution ali cim to pokusam monitor mi se zacrni i javlja 'Input not support'. Zna li netko gdje bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Cuo sam slucaje gdje neda preko 60 na desktopu ali u igrama radi, dal si probo u igri? Sent from my D6603 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
Trenutno igram Conan Exiles na 1440p, ali mislim da nisam vidio opciju za promjenu refresh ratea unutar same igre... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
EDIT: Display Port-1.4 (Max Resolution: 7680x4320 @60 Hz) ergo, na 1440p bi trebala podržavat 200Hz no problem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Da, vidio sam samo 60Hz a uopce nisam obrato paznju na rezoluciju. Budem probao s DP kablom koji sam dobio uz monitor. EDIT: proradilo je nakon što sam spojio s DP. Thx na prijedlozima! Zadnje izmijenjeno od: Estarriol. 20.02.2017. u 17:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|