Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 15.12.2016., 16:10   #1
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Question Imam lag na igricama iako je konfiguracija vise nego zadovoljavajuca

U pitanju je:
Intel i5 2500s 2.7ghz
8gb RAM
ATI hd 7870 2gb

Imam tri igre GTA 5, Gothic 3 Forsaken Gods, PES 16.
Za gta sam iskoristio maksimalnih 2gb graficke kartice i nemam nikakvih problema, grafika je solidnai nema sjeckanja u igri. Problem je sa PES 16 kojisjecka na high podesavanjima i Gothic 3 ima ucestali lag na high podesavanjima (ima i very high). Ne razumijem zasto se to desava, konfiguracija je iznad potrebne za ove dvije igre. Primjetio sam kada igra ima lag hard disk se "cuje" i tad je pod nekim naporom. Povremeno mi racunar zablokira, nema nikakvog efekta i ispusta nekakav trubeci zvuk. Jedino rjesenje je da ga iskljucim iz struje.

Ako neko zna sta bi moglo biti neka mi odgovori bio bih mu zahvalan.
PS. Molio bih admina da ne brise ovu temu barem 2-3 dok ne neadjem odgovor. Nisam nasao nijednu slicnu ovom problemu mada nisam pregledao sve jern ih ima mnogo
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2016., 17:20   #2
telefunken
Premium
Moj komp
 
telefunken's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: Zagreb
Postovi: 245
lako moguće da ti je do vsynca. ako ti je uključen, isključi ga jer zna jako opteretiti komp i kad bi ju komp trebao moći prožvakati. no pripremi se na screen tearing
__________________
Pošten trgovac
Trgovine: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
telefunken je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 15.12.2016., 17:23   #3
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Vsync mi ukljucen u gta 5 i nije problem, cak kad ga iskljucim losija mi grafika kao da ju sjecka.
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2016., 19:18   #4
John Creasy
For Whom The Bell Tolls
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod/Osijek
Postovi: 1,561
Citiraj:
Autor Walcott20 Pregled postova
Vsync mi ukljucen u gta 5 i nije problem, cak kad ga iskljucim losija mi grafika kao da ju sjecka.
pa to i je svrha vsynca.. kad je uključen pegla taj tearing ekrana (sjeckanje).. kad je isključen onda primijetiš sjeckanje kao što kažeš..

što se tiče kompa, meni se čini da ti je moguće hdd pri kraju.. pogotovo ako čuješ te zvukove iz diska.. skini softver sa stranice proizvođača i provrti scan da vidiš jel ima errora

Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
lako moguće da ti je do vsynca. ako ti je uključen, isključi ga jer zna jako opteretiti komp i kad bi ju komp trebao moći prožvakati. no pripremi se na screen tearing
ne znam baš da zbog vsynca komp se zablokira i moraš ga resetirat
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2016., 20:04   #5
Prki
Premium
Moj komp
 
Prki's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 799
Kolika su ti temparature?? Naročito procesora.Meni je tako bilo pa je bilo da mi hladnjak nije legao kako treba i samo mi je na PES-u udarao u prevelike temp i onda je spuštao takt procesora pa je dolazilo do štekanja.
Možda
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2016., 22:13   #6
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
FPS u igri Gothic 3 radi na 60 kada je ukljucen v-sync i u trnutcima kada baguje opada cak i kad zabaguje na trenutak opane skroz pa se vrati. Kada je v-sync iskljucen fps je oko 115 ali takodje opadne naglo kada zabaguje. To se desava kada se krecem i otkrivam okolinu. U pes 16 je konstanto 60 i varira ponekad od 59-61 ali igra ide usporeno pa se malo poboljsa.
Temperatura je max 60
Komp je jednom zbalokiro dok sam igrao, par puta samo dok sam muziku slusao
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2016., 04:09   #7
John Creasy
For Whom The Bell Tolls
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod/Osijek
Postovi: 1,561
Citiraj:
Autor Walcott20 Pregled postova
FPS u igri Gothic 3 radi na 60 kada je ukljucen v-sync i u trnutcima kada baguje opada cak i kad zabaguje na trenutak opane skroz pa se vrati. Kada je v-sync iskljucen fps je oko 115 ali takodje opadne naglo kada zabaguje. To se desava kada se krecem i otkrivam okolinu. U pes 16 je konstanto 60 i varira ponekad od 59-61 ali igra ide usporeno pa se malo poboljsa.
Temperatura je max 60
Komp je jednom zbalokiro dok sam igrao, par puta samo dok sam muziku slusao
odlično.. jesi testirao disk?
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2016., 06:24   #8
Chuby
Premium
Moj komp
 
Chuby's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,051
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Kolika su ti temparature?? Naročito procesora.Meni je tako bilo pa je bilo da mi hladnjak nije legao kako treba i samo mi je na PES-u udarao u prevelike temp i onda je spuštao takt procesora pa je dolazilo do štekanja.
Možda
+1
To bi moglo objasnit trubeci zvuk iz prvog posta.
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 21:10   #9
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Disk je uredu testirao sam ga sa Active Smart. Sve se cini normalnim samo su perfomanse lose, grafika ispod ocekivane. Nesto se desava pa mi komp zablokira a to se moze desiti nebitno dal nesto radim na njemu ili ne, tj ne mora biti opterecen da bi zablokirao.
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 21:53   #10
Doktor O
I encompass, and I eclips
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 126
lag nije to što ti imaš
to je stuttering i fps drop.

prati temp što su dečki rekli, sve najnovije drivere si vidi

po meni je tu proc možda malo mekan za to sve, a ovo trubljenje i to, daj to snimi ili nešto da vidimo o čem se radi tu.
__________________
to meni ne treba
Doktor O je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 10.01.2017., 22:01   #11
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Pokusat cu snimiti taj zvuk kada se desi a pokusat cu snimiti i igru npr Gothic 3, da pokazem koliko je grafika jadna a i perfomanse. Bolje bi izgledalo sa intengrisanom :-D

Sad sam provjerio sta je stuttering. To mi se desava u pes 16 dok je u Gothic 3 mnogo izrazeniji i nije podnosljiv.
Cijelo vrijeme mislim da je do graficke kartice.
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 00:03   #12
Mommistake
Rise and Rise again!
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 6,056
Ali i dalje nisi popunio podatke pod Moj komp.
__________________


CPU: AMD Ryzen 5 1600 @3.6ghz /w Cooler Master MasterLiquid 240
MBO: MSI B350M Mortar
RAM: GeIL EVO FORZA 16GB DDR4 2x8 @3000Mhz
GPU: Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB OC
SSD: Samsung EVO 850 250GB
HDD: Western Digital 2.0TB Enterprise Storage
PSU: Corsair RM650x Enthusiast
CASE: Fractal Define Mini C
KEYBOARD: Logitech G213 Prodigy
MOUSE: Logitech G700 @sharkoon Skiller XXL
HEADSET: Logitech G930 Wireless + Beats earphones
SPEAKERS: Scythe Kama Bay AMP + Kro Craft Speakers
MONITOR: Acer KG271 27" @144hz
OS: Windows 10 PRO




BRAND: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)
CPU: Intel Core i5 2,7 GHz
RAM: 8 GB DDR3 1867MHz
GPU: Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
HDD: SSD 250 GB
DISPLAY: 13,3 inch (2560 x 1600)
OS: macOS Sierra




Iphone 6s Plus - 64gb
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 01:06   #13
Doktor O
I encompass, and I eclips
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 126
Citiraj:
Autor Walcott20 Pregled postova
Pokusat cu snimiti taj zvuk kada se desi a pokusat cu snimiti i igru npr Gothic 3, da pokazem koliko je grafika jadna a i perfomanse. Bolje bi izgledalo sa intengrisanom :-D

Sad sam provjerio sta je stuttering. To mi se desava u pes 16 dok je u Gothic 3 mnogo izrazeniji i nije podnosljiv.
Cijelo vrijeme mislim da je do graficke kartice.
Jesi siguran u drivere i to
backgroound procesi su uredni?
__________________
to meni ne treba
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 18:32   #14
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Popunio sam Moj komp.
Drajveri su predzadnji apdejt, instalirao sam najnovije i nije bilo uredu situacija se malo pogorsala pa sam vratio na prethodne.
Backgroound procesi su ok, sve su sistemski procesi a od aplikacija su skajp, virtual box.. sistem je star nesto vise od jesec dana.

Mozda komponente nisu uskladjene pa i to dovodi do povremenog blokiranja. Baba Vanga bi imala problema da odgonetne ovu situaciju.
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 20:54   #15
Doktor O
I encompass, and I eclips
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 126
kad staviš nove, kako radiš...ideš full clean remove i install preko safe modea ili?
__________________
to meni ne treba
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 22:04   #16
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
kad staviš nove, kako radiš...ideš full clean remove i install preko safe modea ili?
Ne. Izbrisem drajvere, resetujem masinu pa instaliram nove.
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 22:56   #17
Doktor O
I encompass, and I eclips
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 126
kako ih obrišeš
ideš li u safe mode i brišeš ih nekim od driver sweeper softwarea?
__________________
to meni ne treba
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 23:26   #18
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
kako ih obrišeš
ideš li u safe mode i brišeš ih nekim od driver sweeper softwarea?
Ne, klasicnim.brisanjem aplikacija i programa. Add/ remove programs..
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2017., 23:38   #19
John Creasy
For Whom The Bell Tolls
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod/Osijek
Postovi: 1,561
Citiraj:
Autor Walcott20 Pregled postova
Ne, klasicnim.brisanjem aplikacija i programa. Add/ remove programs..
skini DDU.. display driver uninstall.. obrišeš drivere kao što i napraviš u add/remove programs, resetiraš komp i bootaš u safe mode.. tamo pokreneš program, i odabereš da obriše sve ovisno o grafi koju imaš amd/nvidia
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2017., 12:51   #20
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
To što opisuješ je tipičan problem ekipe koja ima samo jedan mehanički disk u računalu i on postane usko grlo.
Koji disk imaš? Imaš li samo jedan disk ili je igra instalirana na neki drugi disk?
Kako si postavio page file?
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2017., 21:06   #21
Pupo
Premium
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 5,198
Jel ti sve ok radi? Da ti procesor i/il grafa nerade na nekom niskom taktu zbog temperature/drivera/nečegtrećeg? Bad sectory na disku?

Driveri svi ok? A i ta grafa nije baš u cvijetu mladosti.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 08:05   #22
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Odradio sam.ovo sa DDU programom i instalirao najnovije drajvere ali nema.promjene. imam jedan mehanicki disk WDC 320gb podjeljen.na dvije particije. Ovo za page file nisam razumio, ne znm na sta mislis. Procesor radi ok busta se ako je potrebno, za graficku ne znam dal radi na dovoljnom taktu, znam da ne daje kvalitet perfomansi kako bi trebalo biti. Komp sam skoro uzeo polovan...
Danas cu okaciti video iz par igara pa podjeliti sa vama. COD MW 3 Radi dobeo ali perfanse u grafici nisu ok moraju biti bolje, kao da grafika nema toliku snagu i kvalitet kao sto bi trebala, meni se tako cini...nezz sta je rec.
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 11:43   #23
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Citiraj:
Autor Walcott20 Pregled postova
Odradio sam.ovo sa DDU programom i instalirao najnovije drajvere ali nema.promjene. imam jedan mehanicki disk WDC 320gb podjeljen.na dvije particije. Ovo za page file nisam razumio, ne znm na sta mislis. Procesor radi ok busta se ako je potrebno, za graficku ne znam dal radi na dovoljnom taktu, znam da ne daje kvalitet perfomansi kako bi trebalo biti. Komp sam skoro uzeo polovan...
Danas cu okaciti video iz par igara pa podjeliti sa vama. COD MW 3 Radi dobeo ali perfanse u grafici nisu ok moraju biti bolje, kao da grafika nema toliku snagu i kvalitet kao sto bi trebala, meni se tako cini...nezz sta je rec.
Say no more. Imaš jedan relativno star i spor disk u računalu i to je usko grlo. Kad se poklopi da OS primjerice indeksira podatke a tvoja igra podiže teksture mapa i dekompresira ih taj disk jednostavno ne može ponudit dovoljan protok podataka. Još ako imaš golem page file pa OS dosta toga pohranjuje na njega a ne u RAM eto veselja. Pokreni Resource Monitor i prati opterećenje diska. Vidjeti ćeš da ga zakucava i drži na 100% kad se manifestira tvoj problem.

Vezano za grafičku karticu HD7870 je već vremešna kartica. Ne kažem da je spora no u današnje vrijeme nije više u cvijetu mladosti.
Ne znam temeljem čega smatraš da ne radi onako kako bi trebala. Imaš li sličan stroj s takvom karticom negdje drugdje pa uspoređuješ performanse ili samo vadiš zaključke temeljene na svom osjećaju?

A radi li na predviđenim taktovima možeš vrlo jednostavno provjeriti ako baciš oko na Catalyste pod Overdrive. Ili skini GPU-z i provjeri radne taktove.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 12:42   #24
Doktor O
I encompass, and I eclips
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 126
ja imam 1tb blue verziju diska i nije da mi nešto šteka radi njega, već je loading time nešto veći. Po meni cijelo računalo je vremešno kako kažeš i te igre ga taru.
__________________
to meni ne treba
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 14:46   #25
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Say no more. Imaš jedan relativno star i spor disk u računalu i to je usko grlo. Kad se poklopi da OS primjerice indeksira podatke a tvoja igra podiže teksture mapa i dekompresira ih taj disk jednostavno ne može ponudit dovoljan protok podataka. Još ako imaš golem page file pa OS dosta toga pohranjuje na njega a ne u RAM eto veselja. Pokreni Resource Monitor i prati opterećenje diska. Vidjeti ćeš da ga zakucava i drži na 100% kad se manifestira tvoj problem.

Vezano za grafičku karticu HD7870 je već vremešna kartica. Ne kažem da je spora no u današnje vrijeme nije više u cvijetu mladosti.
Ne znam temeljem čega smatraš da ne radi onako kako bi trebala. Imaš li sličan stroj s takvom karticom negdje drugdje pa uspoređuješ performanse ili samo vadiš zaključke temeljene na svom osjećaju?

A radi li na predviđenim taktovima možeš vrlo jednostavno provjeriti ako baciš oko na Catalyste pod Overdrive. Ili skini GPU-z i provjeri radne taktove.
Siguran sam da bi perfomanse trebale biti bolje, ne znam zasto nisu i gdje je problem. Masina jeste stara ali Gothic 3 je izasao 2006 godine, COD MW 3 je izasao prije par godina ako se ne varam. Pes 16 i 17 nisu zahtjevne igre ali opet na high imaju "lag"i grafika mi je nekako gadna :-)
Moj poznanik.ima Quad core, 8gb ram i graficku ati hd 6000 serija 1 gb. Kod njega nema problema kada igra pes na high.
Danas cu odraditi taj test pa javim a vjv okacim snimak od 30tak sekundi iz igre Gothic 3
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 15:11   #26
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Koji quad core na kojem taktu, koju hd 6xxx i kakav jr diskovni podsusutav.
Ne mozes samo prema nekom osjecaju tako usporedivat performanse. Ako vec to zelis onda odvrtite par benchmarka gdje cete vidjet konkretan fps.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 15:15   #27
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Koji quad core na kojem taktu, koju hd 6xxx i kakav jr diskovni podsusutav.
Ne mozes samo prema nekom osjecaju tako usporedivat performanse. Ako vec to zelis onda odvrtite par benchmarka gdje cete vidjet konkretan fps.
Nije toliko bitno sta ima tacno, samo sam naglasio da mu je procesor slabiji kao i graficka.
Odradicu i perfomance test..
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 15:21   #28
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Citiraj:
Autor Walcott20 Pregled postova
Nije toliko bitno sta ima tacno, samo sam naglasio da mu je procesor slabiji kao i graficka
Bitno je, kako ne bi bilo bitno
A za CPU si samo naveo da ima quad core, generalno gledajuci jednako kao i ti.
Hd serije 6000 pak nista ne govori ako ne znamo konkretan model, radne taktove. Da ne spominjem verzije drivera i postavke unutar catalysta
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 15:24   #29
Walcott20
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Bosna
Postovi: 25
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Bitno je, kako ne bi bilo bitno
Sporiji procesor sa duplo manjim kesom, graficka starija od moje... Msm slabiji komp ali "bolji"od mog :-)
Walcott20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 15:30   #30
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Ok whatever
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na