|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pomoć - foxconn - bios
.......... znadeli možda netko gdje mogu nabaviti bios za foxconn ploču ( nf4k8ab - 8ekrs ).... soc. 754, nf4 , pcie ........ a da nije stupid phoenixov....: Drone : ............................. društvo - zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
misliš bios čip? stavrno ne znam zakaj s ene obratiš tam di si kupio
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
....Ma da ploča je super, samo mi fali multiplier....... pokušao sam naći novi bios, jel je ovaj od 5.1.2005..........otišao sam na phoenixov site i kaže plati dečko 30$ za novi bios.........a na foxconn siteu nema niš pametnog............. ja mislio možda su napravili jedan merlin za nju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...za koji je to socket ploca ??
![]() |
#6 |
Premium
|
......... soc. 754...... gore mi je sempron 2800+ na 1.6 dignuo sam ga na 1.95 na default voltaži 1.47 grije se na 30 celzijevaca............ proc mi radi na 240 a mem. na 200 i ne mogu drukčije složiti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...gledaj novi bios ti nece doniti multiplier jer je proc ZAKLJUCAN,tako da ti to nije do biosa,tako je svima,da imas athlona 64 onda bi ti bio otkljucan samo prema dolje,ali posto tvoj sempron ne podrzava C N Q to ti je ujedno razlog zasto nemas mnozitelja u biosu kapis ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Evo pa se malo poigraj s ovim , možda iskopaš štogod korisnog ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 24.03.2006. u 20:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|