|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Aspire F15 F5-571G bez zvuka na zvučnicima
Pozdrav danas je cura kupila gore navedeni laptop. Prvi "problem" je bio što je u biosu trebalo prebaciti na legacy da uopce vidi usb. No to sam napravio i najnormalnije instalirao win 10 Education na njega ( s faksa ga imam). I nema zvuka, na njemu su bili High definition audio device driveri u tom trenu. Skinuo sam zadnje drivere od realteka ali bez velike pomoci, probao i sa starijim i nista, najnormalinije ih pokazuje, mikser pokazuje da zvuk ide, ali se nista ne cuje. Ukopcam slusalice i na njih se normalno cuje, izvadim ih i opet nista. Eto vec dva sata guglam i vidim ljudi imaju slicnih/istih problema ali niti jedno njihovo rjesenje mi nije pomoglo. Izgleda kao da windows update zezne drivere ali nisam uspio disejblati kako treba. U meduvremenu sam win 10 pro stavio i opet sve isto probao ali bez ucinka. Jos mi ujutro ostaje win 7 staviti ali ako ju win natjera na upgrade bojim se da opet ne bi ostala bez zvuka. Pomagajte. Ako nije dobar podforum molim da se prebaci. Hvala! EDIT: ni sa win 7 nikakve srece, stvarno nemam ideje vise, ako itko zna ili je imao takav problem, molim pomoc. Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 28.05.2016. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
po nekoj logici su zvucnici u banani. ako je nov i ima garanciju nositi na servis ako ti se da pa nek se oni zaje*avaju s njim. lupam napamet al nekako mi zvuci kao da zvucnici nisu prikljuceni na maticnu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
QC je u današnje vrijeme jako loš (a usto je i Acer ![]() Staroj sam prije par mjeseci kupio novi HP laptop i lijeva tipka touchpada mu uopće nije radila. U svakom slučaju traži zamjenu za novi neotvarani laptop, a ne da ti šarafe i prčkaju po 0 dana starom laptopu, pa taman da se radilo o spajanju jednog konektora. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|