|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Truck Hero 3D - Moja prva Android igra
Ukoliko administratori dopuste predstavio bih vam svoju prvu Android igru koju sam samostalno napravio u slobodno vrijeme. ![]() Truck Hero 3D je simulacija u kojoj trebate u što kraćem vremenu kamionom dostaviti razne stvari do cilja. Trenutno ima 3 kamiona, 3 brdovite mape, više od 90 nivoa. Realistična fizika, kontrole, leaderboards, razne opcije, itd... Probajte. Više o samoj igri: https://play.google.com/store/apps/d...ob.truckhero3d Hvala ![]()
Pošteni trgovac: 17/17 Zadnje izmijenjeno od: croi1. 23.04.2016. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Probao. Nakon 2 puta što sam izletio, ugasio igru. Razlog...strelice za skretanje. Stavi neku gljivu koja prati gdje korisnik ima prst, bit će lakše za upravljanje od ovog 1 ili 0
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@croi1 Moze malo vise o samoj igri? Tipa u cemu si ju izradio (mislim na engine of kors), koliko si vremena u istu utukao, itd. ? Pitam iz radoznalosti, jer radim na dosta 'tudjih' igara kao freelancer. Samu igru isprobam sutra/prekosutra, cim ulovim vremena pa javim ovdje dojmove ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
@1v@n Slažem se, bilo bi bolje da sam stavio na početku manje i jednostavnije. Ovako više ljudi odustane u startu... @Mileni Napravljena je u Unity 4.6, pokušao sam ju prebaciti u Unity 5 no on mi ubija performanse. Teško pitanje jer sam ju radio povremeno u slobodno vrijeme, kako mi se kad dalo. Radi se o razdoblju od nekih 6 mjeseci, jedan dan bi nešto malo proučavao, čitao, ili radio, par dana ništa, uglavnom odužilo se. Krenuo sam od nule, niti sam znao kako se rade igre niti programirati (znao sam samo osnove osnova). Sada bi ju valjda napravio za par tjedana, pošto se radi o vrlo jednostavnoj igri. Ne znam što bi ti još bilo interesantno, osim onoga što je vidljivo ima još raznih pluginova, za reklame, analitiku, leaderboard...
![]() |
#7 |
Premium
|
Slazem se sa Ivanom, tribale bi bit razine jednostavnije, sa ogradama, da se ne ispada lako. Triba bi progression napravit, znaci prvo mali kamion koji malo zarađuje na kratkim stazama, pa skupis vise para mos kupit bolji kamion koji može prenjet više tereta itd. I da imas nesto cemu se mos radovat svakom iducem levelu "what happens next", da navuce igraca da jos igra Da te navuce da vise igras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Da, to najviše nedostaje, dobar progression. Jer sad imam da se cca 10 prvih nivoa igra na istoj mapi, tu i tamo se promjeni teret - dosadno. Iako, trenutno ima čvrstih 4.2/5...
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 3D modele si sam radio? Ako stvarno prije nisi programirao, i ovo ti je prvi projekt, dajem ti cistu desetku. Svaka cast ![]() No kako su neki vec rekli, prva 2-3 levela bi stavio osjetno laksim, cisto da se ekipa upozna sa igrom. Preporuka je ubaciti i 'radio' u igru, ono da svira malo mjuze (imas hrpu free za koristiti, bez nekih legalnih problema), malo vijesti, itd. Cisto da digne dozu 'realnosti' u igri. I jos tona sitnica. Ali to je vec cjepidlacenje, jer kao prvi projekt je stvarno odlican. Svaka ti cast, i samo tako nastavi dalje ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Tri stvari po meni u prvih par minuta: 1. Nema psrkirne kočnice i ne moš ga zaustavit da stoji 2. Pogled je nekad skriven tj. cesta nije vidljiva i to još na prvom nivou tako da ima situacija gdje voziš napamet 3. To je kamion koji ima motor i postoji pojam kočenja istim, odnosno makar konstantna brzina ili blago ubrzanje, ne da se strovali niz brdo ak ne diram kočnicu . Nekako ga je najbolje vozit na način da se koči, a gas malo u startu I fale brzine ![]() Vozio sam ovog prvog city čudo .... I jel imaju checkpointovi na stazi, ili uvijek respawna na početku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Dobra igra, fino napravljena ![]() Zadnje izmijenjeno od: Davorin1020. 12.09.2016. u 10:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|