|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
![]() Problem:Pojava crnog, belog (ili neka druga boja) ekrana zatim restartovanje racunara. Opis Problema: Ovako, kada udjem na bilo koji web browser i odem na youtube ili facebook (SAMO TA DVA SAJTA) i posle nekog vremena (nekad i odma) ekran od jednom postane ceo u nekoj boji(siva,plava bela ...) i iz toga se nemoze izaci.Znaci desi se na celom windowsu to i nije to do browsera pa da ja to mogu zatvoriti vec moram restartovati racunar. Kada se to pojavi kao da system padne i na slusalicama se cuje zujanje (kao neki sum). Napomena:Ovo se desava samo na browseru.Znaci nije da mi se nesto pregreje pa da se zato to ugasi vec samo na pregledacu.Nekad igram po 5-6sati Igre (FarCry, Lol, Gta...) .ZNACI SAMO NA BROWSERU... Resenja koja sam probao: Reinstalirao browser.Probao (chrome i firefox). Cistio viruse... Upalio windows firewall. Ccleaner... Virusi: Za viruse koristim dva programa: Microsoft Windows Defender Malwarebytes Anti-Malware PC: CPU:Intel Pentium Dual-Core E5400 RAM:2GB DDR3 GPU:AMD HD 5670 HDD:500GB System:Windows 10 Profesional 64bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ažuiraj drivere za grafičku karticu. Probaj s grafičkom karticom prijatelja (posudi) hoće li se isto dogoditi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ocigledno nisi procitao post jer da jesi shvatio bida do graficke sigurno nije jer se to ne desava na zahtevnim igricama niti god drygde sem na browserima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moderni browseri imaju opciju Use Hardware Acceleration, koja koristi grafičku karticu za renderanje sadržaja, ako Browser to koristi a stari su driveri, dolazi do buga jer grafi nije jasno šta to app oće od nje i zblesira se. Opcija 1. isključi hardware acceleration Chrome: Settings pa na dnu Show Advanced Settings, i pri dnu imaš pod System Use Hardware acceleration when available. Firefox Options>Advanced Tab General Use Hardware acceleration when available. Opcija 2 probaj drivere nove stavit kako je kolega gore rekao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Probao sam sa drajverima i i dalje bude isto. Mada sam povecao malo FPS u nekim igrama ![]() Sto se tice iskljucivanja hardware acceleration probao sam to i opet isto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|