|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa to sam više manje i znao. To Intelu "leži" bolje od AMD-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Bran izgleda nije to ni pogledao ili je daltonist ![]() Opteron je vec poduze dokazan kao prvi izbor za cijedjenje maksimuma u DAW okruzenju sto mogu i osobno potvrditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Tako svi znaju da "amd se grije", "za ozbiljan posao se kupuje intel", "još nitko nije dobio otkaz jer je uzeo nešto od ibm-a", "ati ima loše drivere", "intel je bolji za multimediju" Ne bi vjerovali koliko puta u zadnjih 3-4 mjeseca u trgovinama moram slušati "ma ne drživo vam mi amd, znate to se puno grije, ako vam otpadne hladnjak..." bez obzira što to ne važi otkad su izašli k8 amd-i. Tako da iako je Bran očima nešto vidio, do mozga je već stiglo debelo filtrirano kroz "Intel rula u multimediji" filter ![]() No offense, sigurno se desi i meni, iako teže jer ja uglavnom plivam protiv struje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
|
Opteron rasutra ![]() ali ako je vjerovati ovome grafu znaci da overclockani 3000+ isto kolje ovoga p4 na 3.2 sto je tragicno ![]()
![]() |
#8 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
|
' Kao dodatak za one koje zanima... ![]() Postoji firma koja vec neko vrijeme prva na svijetu implementira Opterone u Synth kao kompletan stroj. Mada nije bas u pravom ton generatorskom smislu Synth, radi se zapravo o mocnom PC-u koji uz sav postojeci arsenal soft instrumenata pokusava napraviti sve pod jednim krovom : N E K O Nazalost, ostaje problem sto kao instrument nema u smislu zvuka nikakvog karaktera, no to je ionako boljka soft sfere. Daleko od toga da zvuci lose u smislu neupotrebljivosti. Upravo izlaze Dual/Quad core modeli pa ce postati jos potentniji. No napravili su veliku svinjariju sa primitivnom prezentacijom koja je doista kaubojska u svakom smislu. Raditi ovakav primitivizam i jos to korisiti kao reklamu je zaista glup nacin da se sumira trud koji su do sada ulozili u zanimljiv proizvod : P r i m i t i v i z a m A mozete pogledati i mali Film na kojem se jos bolje moze vidjeti taj kretenizam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
cudna prezentacija, sto li je autor time zelio reci:confused: izgleda da im je pokojni Jimi Hendrix bio inspiracija za reklamu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Nego, ... nisi nikad javio sta bi sa tvojim rezultatima kompatibilnosti / DVD strojevi prijatelja. Vec me nekoliko puta Lazo Goluža pitao jesi li to sredio , pa da znam covjeku nesto reci. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|