|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Koji proc ??
Evo došlo je vrijeme da se pređe na s939 E sad, hoću proc koji se može klokati, sve će ići pod vodu, i proc i čipset... Muči me: -3500 , Venice jezgra, 512 keša -3700, San diego jezgra, 1mb keša Koji uzeti :confused: , koji se bolje kloka, ( do sada sam uvije uzimao slabiji i onda kloko i više nego ide jači model ) ali sada mi je muka oko keša...koliko on ima utjecaja... A to sam mislio ubosti na DFI , a pošto ih ima više u linksu možda je najbolje uzeti ovu najskuplju ![]() ![]() I ploču mi prokomentirajte...po čem je različita od ove jeftinije... Do sada sam uvijek imao DFI, ima li štogod bolje ??? i za kraj...idu li na ovu ploču ovi dvojezgreni athloni, i ima li ih smisla kupovati...ovaj komp služi samo za igranje Americas army i još 1-2 igre...Da li bi sa dvojezgrenim dobio nešto ultra značajno s obzirom da je 3 x skuplji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nazgul
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne bi ja davao pare za 3700+, mislim da L2 kes ipak nema uticaja koji je vredan razlike u ceni izmedju ova dva procesora.
Intel Pentium E2180@3GHz | Gigabyte P35-DQ6 | ASUS Radeon 3870 | GeIL Black Dragon@900 | Samsung 205BW | LC Power LC6550GP | Segate 250 GB SATA2 16 MB | Pioneer 112D | Logitech VX revolution | Moded case... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
SLi Dr razlika u odnosu na Ultra D SLI ima SLI 8 SATA kanala ( 4 nV i 4 Si 3114) Front X diganostika Veelka kutija s đinđama -torba za nošenje UV reaktivni kablovi brijem si dobiješ još i bracket s FWom i USBom Ultra D treba se modat za SLI 4 SATA kanal diganostika smao na ploči. Proc? Hm mega keša nešto znači al mi se čini da niej vrijedno tolkopara. X2 procevi idu i na SLi-DR SLI-D Ultra-D nF4-D
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hm... -Za džidže midže me boli yaye -na nju planiram ubosti x1800xt, sli znači ne trebam -Front X diganostika . kaj je to ??? -disk ide jedan, brijem prodati ova 2 raptora i uzeti 1 raptora od 74gb, ili pak sata II ganjati ??? samo brzina me zanima..prijedlozi ??? da li je sata II i koji brži od 10krpm zvijeri ??? -malo sam čitao za te dvojezgrene...u principu u igrama se i ne osjeti...točno ??? znači bolje izabrati između 3500 ili 3700... Prijedlozi...sad kupujem kofu opet za 1-2god pa neću žaliti pare Znači na kraju s obzirom na potrebe mogu i ovu slabiju DFI ubosti...a clockanje?? isti kuac predpostavljam ??? ova 1800 je mbo dfi lan party nf4 sli-dr, ddr, zvuk, s-ata, fw, 2xg-lan, pci-e, s. 939 a ova jeftinija 156xkn mbo dfi lan party ut nf4 sli-d, ddr, zvuk, s-ata, fw, 2xg-lan, pci-e, s. 939 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
3700+ SD i ubodi ga na EPoX 9NPA + Ultra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
|
Jedan 10000 o/min raptor je brži od sata II. Sata II je više na papiru nego u zbilji. Dvojezgreni proc ne pomaže u igrama koje ih ne prepoznaju. Uzmi 3700 San Diego, premda bih ti bilo jeftinije 3000 Venice-pa ga overclockiraš.No tvoj je novac.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
bolja od dfi-ce... ????? oću ockat dok sve ne izgori ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-nVidiot-
|
Meni bolja! Pitaj ribu on je imal i DFI-icu! Sad hvali EPoX da se bolje clocka. (s novim BIOS-om HTT do 450). Naon an memi nejde tak visoko ko na DFI-ici al imaš za kupit u Linksu OCZ buster! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Zašto davat 700 kuna više za ploču na koju nećeš stavljati nVidiu ,a kamoli dvije Uzmi ultra-D 1150 kn i na miru si što se tiče clockanja,zna se kakav je clocker ploča, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
|
@Gemmy Zakaj davati 1.100-1.200 kn za DFI Ultra-D, kad to isto (kaj se tiče clockanja) dobiš i za 865 kn, tj. kolko dojde EPoX 9NPA+ Ultra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Je čovjek bio uvijek na DFI-ju,pa nek i ostane kad je ova jedna uz najboljih ploča uz Abit an8 Ne kažem ja da je EPoX 9NPA+ Ultra loša ploča(čak sam je neko vrijeme mislio uzet),ali ja gledam mišljenja šta više korisnika tih ploča i onda odlučujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...koji epox ??,svaka 6 ploca im djelomicno radi kako treba !!! dfi i samo dfi,ili abit AN8...
![]() |
#14 |
-------
|
Sve je to vredu. Vi se držite DFI-a, ja se bum držal EPoX-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
onaj raptor od 74gb ti je brži od onog 36gb.....JEDINO, ako ta dva raptora od 36gb staviš u raid...e onda je to poso!!! za oc najbolja dfi!!! makar ni abit an8 (ultra, sli,....) nije nimalo loša... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
da, bit će brže...kako to da nisi to prije napravio?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Pazi sad ovo, inače uvijek u linksu kupujem, ali ovo ...hm... Links 3500 box Venice - 1807 3700 san diego - 2133 hg šrot 3700 - 1959 i još sam skužio da na nabavi dosta cijena nije točno lol . za 3700 u linksu piše 2063kn. Znači, umjesto 3500 u linksu uzimam 3700 u šrotu... Pitanje je : kako se kloka taj 3700 ?? da li on isto ima E3 i E6 revizije ?? Gdje bih mogao iskopati dobre steppinge ?? I zašto je 3800 opet venice jezgra sa 512 keša :confused: ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
neznam koliko se kloka ni kakve su revizije, ali 3800 je venice koji radi na 2.4ghz i ima 512 cachea...san diego 3700 ima 1mb cahcea i radi na 2.2ghz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |