|
![]() |
#1 |
Guest
|
Windows 10 - problemi, troubleshooting
Lijepi pozdrav, Je li moguće imati konfiguraciju koja će imati W10 na primarnom disku i Suse Enterprise na SD kartici (iz praktičnih razloga), a da to a)radi b)ne smeta jedno drugome? Instalacije se ne bi trebale međusobno vidjeti niti biti svjesna jedna druge tj. nikakva interakcija među njima ne postoji. SD je uzet kao opcija jer ga stroj ima i lijepo stane kartica u njega bez da smeta, viri ili nešto treće. Komp je Lenovo T540, ako je to bitno. Hvala unaprijed, Danijel |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Svi problemi s Windows 10
Postajte ovdje probleme, tako Windows 10 tema bude pregledna za novosti i opcenito informacije o istima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
da pocnem: kolega s posla mi je dao android tv stick cx803 (rockchip) kojeg je trebalo flashat novim romom. nasao rom, uputstva i sve ostalo sto mi je trebalo, sve dok nisam trebao ukljucit stick u lap. svaki puta mi kaze da usb uredaj nije prepoznat. nakon nekoliko sati instaliranja raznih drivera i ostalih stvari, stick je dalje neprepoznat. sve ostalo radi ok (2 usb sticka i 2 mobitela). ima li netko neku ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ona tema nek bude za informacije o novostima, popravcima i izmjene u w10 pošto je nov OS dolazit ce do dosta izmjena sigurno, a postoji i insider program te konstantni update-evi jer vise nece izlazit novi windows (navodno) pa da se lako dode do tih novosti. A problema će bit sve vise kako ce ljudi migrirati na w10 s vremenom. Citiraj:
Jesi probao preko device managera izvuc HWID pa potrazit novije drivere ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Na Windows 10 temi sam se žalio da ne mogu otvarati programe tako da stisnem WIN key i počnem upisivati naziv programa koji želim otvoriti. Par dana sam neuspješno tražio odgovore po internetu, a zapravo je stvar bila potpuno jednostavna - treba samo provjeriti search and indexing postavke. Ako još netko ima istih problema, neka od ovog prvo krene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja imam problem sa tim da mi se start zamrzne i ne mogu iskljuciti racunalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Kako da promjenim desktop,odnosno kad skinem neki drugi profil online da između slika odaberem samo jednu a ne da mi se stalno mijenjaju... Personalize----Themes---Themes settings---i sad tu m mogu skinut novu temu ali nigdje nemam opciju da si izaberem sliku(samo jednu,dvije ili više) koju hoću,on mijenja automatski...to na win 7 i 8 normalno funkcionira |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nub. 06.09.2015. u 12:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Creeper
|
I ja sam imao taj problem, čak i nakon clean istalacije ali ne tako često kao kada sam napravio upgrade. Ali odeš mišem do starta, desni klik i tako možeš ugasiti. Meni je u tim trenutcima i taskbar nedostupan, edge.exe i slično.
![]() |
#13 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Ovo su ga zakomplicirali maksimalno,u win 8.1 si mogao postavit kako hoćeš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja sam rijesio problem na taj nacin da sam obrisao avast antivirus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Creeper
|
![]() |
#18 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Ma smeće je ovaj win 10,dobim manje u 3dmarku 2013 nego sa win 8.1.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
palim edge i neće, palim kalkukator neće, ništa od tih aplikacija neće i javlja ovo http://i.imgur.com/9gzxSo9.jpg nemrem ni skrinšot čak u tom trenu UAC je na off naravno, zašto ga trebam palit za ove aplikacije? wot d fak
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Tako je vec od Windows 8-ce. UAC mora biti ukljucen da bi defaultne i aplikacije iz Windows Store-a radile, ako ti UAC smeta podesi ga da te nikad ne obavjetava; https://www.petri.com/wp-content/uploads/uac8-fig6.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
A UAC nije više iritantan kakav je bio na Win7 te pogotovo na Win Visti. Ne znam, ako naletim na njega jednom u 2-3 dana fakat mi nije problem stisnuti lijevu strelicu i enter, pola sekunde posla.
![]() |
![]() |
#23 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
debilno al ajd
![]() |
![]() |
#24 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam stvarno glupu situaciju s Win10. Napravio sam upgrade s Win7. Uspješno su sačuvani User account-i. Kada napravim promjene na desktopu (smanjim ikone na View-> Small icons, napravim razmještaj ikona po desktopu itd.), te se promjene nakon restarta 'resetiraju' i ponovno je sve po starom. Kao da se ne uspiju spremiti promjene. Probao sam napraviti i svježi User account, ali i tamo je ista situacija. Molim pomoć jer ovo već stvarno živcira. Googleanje nije previše pomoglo. Hvala
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Win10 problemi sa pinanim programima
Pozdrav, nakon što sam htio isprobati "resize" opciju u start meniju, nestala mi je slika ikonice od "Trilliana". Pojavio se "blank sheet" kao što i vidite na prtscreenu kojeg se nikako ne mogu rješit. Probao sam unpinat, pa opet pinat, pa čistio icon cache, diskcleanup itd. ali ništa ne rješava moj problem. Također, kod pinanja drugih programa, neki se pinaju OK (sa pripadajućom slikicom), a neki ne kao što se i vidi. Any help? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Ne mogu instalirati Catalyst na ProBook 470 G2 - probah i beta verziju te verziju s HP-ove stranice. Install završi normalno no Catalysta jednostavno nema.
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 10.09.2015. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Jesi ugasio ovo t.j podesio ovako ... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|