|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ajd vi decki koji imate DFI Lanparty Nf2 - Ultra B mi recite dal ste uspjeli natiskati na plocu Zalman 7000? pitam zato jer je socket dosta blizu ruba ploce.... I daj mi recite koliki su maksimalni rezultati kaj je moguce dobiti sa time ako se ima 2 x 256mb corsaira ddr433(v1.1 BH5)
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da stane je vidim u časopisima sliku DFI ploča sa Zalmanom 7700.Treba ti stati,skoro stane na moju piccolo ploču, samo da je RAM malo manji
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja sam max s tom plocom dobia 240 fsb ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
fanATIčni AMDovac
|
ja sam vidio sa mobilcem i sa bh5 ramima kod jednog lika da ide na 250fsb...rami sa latencijama 2-2-2-11 na 3.3v... u everestu dobije 3900 / 1700 a ja sa ovime u sigu dobijem 2400 / 1000 i latencije dobije 54 a ja dobijem 107....LoL
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovako. više od 260 FSB je išla LP UltraB, više ju nisam gurao jer sam bi lijen a tih 260 nije bilo baš stabilno. Inače evo jedne reze s DFi Ultra Infinity. http://forum.pcekspert.com/showthrea...ghlight=260FSB No jedno moram napomenuti koliko dugo će ploča poživjeti na 250+ FSB je upitno jer intersantno je da je smrtnost LP Ultra B bila veća od Infinity. Računjate si da je 240 već jaaako puno za nF2.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fanATIčni AMDovac
|
ovo sta sam ja vidio radi 100% stabilno...250 fsba.... to je meni san... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa to je i meni bilo stabilno! 255 je još bilo stabilno al preko ne. Da sam bolje hladio mosfete bi bilo i 260 stabilno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam najvise isao s ovom konfiguarcijom na 252MHz(3.2V) i mogao sam vrtiti Super PI, 3dMark 01 i 03!Trenutno mi je komp na 10x220MHz,proc na 1.52V RAM na 2.98V na 2-2-2-11. @Isus Na koliko bi bilo ''normalno'' voziti 24/7 LP?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|