|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
TV hvata samo 6 kanala
Bok, Imam LCD televizor koji je došao u paketu sa unutarnje ugrađenim digitalnim receiverom koji hvata samo 6 kanala (HRT1, HRT2, RTL, NOVA, Z1 i TV4R). Zanima me griješim li u postavljanju postavaka za televizor ili mi je potreban bolji receiver tj, u čemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() dobro...... znas sta je antena, kako ju treba ipak negdje usmjeriti, kako se antena povezuje sa uredajem putem kabela (onaj okrugli, bijeli (da, znam da je koaksijalni)), i tako dalje i tako blize. kako je TV uredaj koji inace ima tuner u sebi, do prije par godina samo analogni, sada i digitalni i to par vrsta? jesi preskenirao nanovo? dakle, kakvu antenu imas? jesi probao s drugim TV-om, kakva ti je uopce lokacija, mozes loviti vise na drugom uredaju? ovako odokativno bih rekao da je sve u redu s TV-om jer ocito da ima funkcionalan tuner, vise je problem do opreme ili osobe koja je namjestala postavke. ali isto tako imas manual, sve mozes saznati iz INFO, koji kanal mozes uloviti i s koliko kvalitete, sve ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|