|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
![]() Update drivera graficke sam napravio, cak sam i reinstalirao Windowse i opet nista. Ali kada spojim monitor preko dvi ili hdmi-a normalno pokaže model i njegovu rezoluciju. Inace monitor spajam preko vga konektora. OVO JE SLIKA TOG PROBLEMA: http://www.bing.com/images/search?q=...XOA&ajaxhist=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mogao si napisati precizno koja grafa i monitor ? Koje portove ima grafa i monitor ? Uostalom itako je bolje spojiti preko digitalnih portova. Za varijantu preko vga, neispravan kabel ili izlaz grafe / ulaz na monitoru, ne prolazi EDID info pa winsi prijavljuju kao Generic monitor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
LG 22EN33 monitor ima samo vga port, grafa je nvidia gts 450 ima 2 dvi porta jedan hdmi i jedan vga. Probao sam spojiti na dvi sa onim konvertorom koji vga kabel pretvara u dvi i radi normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Eto, ostavi tako spojeno preko "adaptera". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Jeli to onda do grafe ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne nego nisi drivere za monitor instalirao. Za DVI/HDMI nisu potrebni ali za VGA konekciju trebas driver. http://www.lg.com/uk/support-product/lg-22EN33S# |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Hm, i da i ne. Neka proba instalirati drajver od monitora. Nevezano jeli ili nije drajver instaliran, da prolazi / radi EDID preko vga monitor bi bio prijavljen / detektiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Sad kada sam instalirao drajvere pise device on nvidia gts 450. A u advenced settings-u kad odem pod monitor pise 22en33 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|