|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pasivci za memoriju na grafi
Dakle kao sto naslov kaze trebam pasivce za memorije na grafickoj. Graficka je Radeon 9550 128MB 128bit i na nju je montiran artic cooling silencer rev.3 Pa ajde nesto preporucite da metnem na memoriju naravno radi boljeg hladenja :clap: Uzmite u obir da bi s jedne strane trebali stati izmedu graficke i coolera na njoj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji je proizvođač? Neće ti oni puno pomoć, ak misliš klokat. Bolje si stavi neki vent sa strane da piri po njoj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma ima bocni vent na kucistu koji ce uskoro postati 120mm, al sam siguran kada bi mi pasivci bili gore da bi se memorija punao manje zagrijavala. Sada ju drzim na 260, a znam da sigurno ide do 280 (probal sam i radi bez artifakta:clap ![]() ![]() Sve lijepo pise u sigu samo treba dobro pogledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa zar zelite reci da nitko nma pasivce na memoriji od grafe ![]() Ajde ljudi pomozite |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kupi od Zalmana set pasivaca
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam si uzeo coolermasterove i točno stanu! ima još malo lufta između pasivaca i coolera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
stavio sam još bočni vent od 12cm...dobiješ 10-ak mhz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja san kupia neke aluminijske u jednoj butigi u splitu šta nabavlja iz linksa robu koštaju dvadeset i koju kunu i odlični su baš san ih drža na istoj takoj grafi od saphira |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|