|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Postavke napajanja
Imam problem sa postavkama napajanja na lap. asus x54h. Trenutno mi je uključena opcija visoke performanse i sve radi normalno ali kad promjenim na balansirano gasi mi pozadinsko osvjetljenje. Moram spojiti ga na monitor da bi vratio na visoke performanse kad sve normalno radi. U čemu je problem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
I što ti je tu čudno? Tako balansirano radi. Laptop nemože mjenjat postavku vanjskog ekrana. Ako baš hoćeš idi u postavke balansiranog i promjeni svjetlinu na 100%. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Laptop ti inače na balansiranome gasi pozadinsko svjetlo jer je balansirani mod predviđen kada radi na bateriji da bi baterija duže trajala dok je mod za performanse predviđen kada je laptop spojen na adapter. Možeš ti staviti i performans mod dok je na bateriji, ali neće ti baterija dugo trajati jer ekran ipak pojede najviše struje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Kad prebacim na balansirano automatski mi gasi pozadinsko s tim da je naštiman na 20min na bateriji i isto tako na punjaču. Na vanjski ga spojim samo da vratim sliku na ekran tj. prebacim na visoke performanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
imas u postavkama: Control Panel\Hardware and Sound\Power Options -> promijeni u balanced modu svjetlinu na koliko oces (nemam laptop, govorim na pamet, ali tako bi nekako trebalo biti) isto tako, dok je u balanced modu, stisnes na alatnoj traci na ikonu baterije i tamo imas slider za jacinu svjetline Zadnje izmijenjeno od: Zagorhac. 18.03.2015. u 11:51. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|