|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Stalno restartovanje racunara POMOC!
Kao sto kaze naslov racunar mi kida zivce nepravilnim radom, kao prvo na BSOD-u mi izbacujerazne greske, nekad 0x00000008, dva puta je izbacio 0x0000007E, jednom 0x0000005, malo pre i 0x0000000A, ram sam zamenio, napajanje takodje, graficku isto, ali opet se restartuje, nekad se cak desi da kad ga upalim bude crn ekran, a kad ga resartujem na dugme on se normalno upali i onda se posle 2minuta restartuje u sistemu sa plavim ekranom. Ne znam sta vise da radim pokusao sam dignuti novi sistem, ali kad dodje do ucitavanja sistema sa Dvd ili Cd diska on zablokira. Voleo bih kad bi mi pomogli jer problem imam vec tri dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Jesi probaj možda sa drugom mbo? Moguće da je tu problem ili u hard disku.... lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja bi još probao sa drugim napajanjem... naime, svojevremeno sam imao sličan problem, kada se komp resetirao kad god bi ubacio CD/DVD i kada bi ga zavrtio, na kraju se ispostavilo da je napajanje bilo gecrk
![]() |
#4 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li problem krenuo sam od sebe ili si nešto mijenjao/dodavao bilo hw, bilo sw? O kojoj se ploči radi? Svakako uzmi u obzir otprašivanje/čišćenje/ispirivanje cijelog sustava, prije svega DIMM utora i PCIE utora ako je diskretna grafička. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|