|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
grafička zagrijavanje
Nakon 20tak min idle, nista drugo osim laganog browsanja, temperatura počinje rapidno rasti od 30C sve do 82C (po afterburneru) i vent na 80%... Skenirao komp sa antimalware antispyware, pogledao u procesima ima li šta neuobičajeno, prašine na grafi nema, reinstaliro drivere, novije starije. Ne pada mi na pamet ništa više, neka ideja možda ? (osim reinstalacije windowsa) a prije tjedan dana stavio 10tku preview (sumnjam da je do tog). Prvo me zbunjivalo, igram Dying light, sve glatko, nakon tih 20tak min padne na 5-6fps.... Restartam komp, sve ponovo normalno ali kratko. GTX 670 |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
A probaj standardne procedure kod nekog odfurat grafičku pa probat kod tog drugog, ako je isto nemaš šta razmišljat ako nije onda dalje tražit šta je sa kompom. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
moguce je i to... ali prije da odgovorim ispod. Citiraj:
Instaliro 10tku radilo tjedan dana, nema nikakvih restarta ko prije, ali sad ovo.... Jos smo imali zajebanciju kak mi je on izljecio graficku. Valjda cu ocito morat ponovo okrenut taj ili bolje neki drugi broj ![]() btw u safe modu ili bez drivera nema tih problema (neznam doduse koja je temp ali vent ne luduje) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako u safe modeu radi normalno, vrlo moguće da je do grafičke jer imao sam neki dan slučaj da sa driverima grafička luduje, a na generičkim radi najnormalnije i to ne uvijek samo ponekad moguće da hladni lem nešto zeza, al nije sigurno 100%. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 05.03.2015. u 18:02. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vidim da si preskenirao na malware, ali po meni bi to trebao biti neki bitcoin miner ili nesto slicno. Probaj combofixom i gmer-om preskenirati jer sam gotovo siguran da ce naci nesto. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
hmmm jesam! I u zadnje vrijeme dosta sranja sa kojekakvim reklamama aliexpress i sl. malware. Čak mi i bitcoin poporilično poznato zvuči ![]() Poskenirat cu jos sa tih nekoliko preporucenih programcica za ubijanje njega i vidit, tnx |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|