|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mali update
Razmišljam preć na novu platformu, socket 939, pa me zanima sljedeće: 1. Da li se dobro overclocka Albatron K8SLI, jer je cijena fakat niska, 800 kn...s tim da mi nesmeta krivo pokazivanje temperature.... 2. Šta se više isplati, 6600 u SLi-ju ili jedna 6800-tka? 3. Ako se više isplati jedna 6800-tka uzeo bi Albatrona K8NF4U, kako se ova ploča overclocka, i općenito kakva je ploča? 4. Isplati li se s ovim gore navedenim razmišljat o Sempronu za socket 939, ili da rađe sačekam koja dva tri tjedna i skupim pare, pa odmah uzmem AMD Athlona64? Isplati li se uopće ove promjene, koliko ću dobit na performansama.... P.S. ako ima koja bolja matična, a u istom cjenovnom rangu recite,albatron mi je upo u oko jer sam imao dosta dobrih iskustava, frend je imo njihovu socket A ploču i GeForce 5700 Ultra od njih, dan danas rade bez problema, pa onda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
bolja je jedna 6800..6600 non gt se nemre ugurat u sli ![]() ja bi ti preporucio ipak dfi dagf...ili foxcona...razlika ce ti bit ovisna o tome kaj radis na kompu...izmedu 64 i smeprona...ja bi ti preporucio venica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A mislio sam ja 6600Gt uparit, samo krivo napisah.... Kad bi već uzeo 6800-tku, gledo sam Socket 754 i nForce4-4x, ima PCI-e i tih điđamiđa, a ima i Semprona64 za kojaeg sam u par navrata vidio da je lud, overclocka se ko blesav....tako da još razmišljam i čitam....inače hvala na brzom odgovoru....uživaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
cuj ak su 2 6600gt onda su jake ko 6800(nesto je 6800 slabija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Dvije 6600GT su kao jedna 6800GT, ali naravno ne i na velikim rezolucijama s AA i AF. (na 1024*768 čak malo vode pred 6800GT) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
-------
|
Re: Mali update
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako već prelaziš pređi kak bog zapovijeda Dakle raznorazne pizdarije 754 nf4 i ostale izbaci ![]() Ili možeš za 2-3 tjedna uzet 939 semprona ako je pojave kod nas |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Dakle foxconn ili DFI dagf... Ako si zabrijao na SLI onda mozes i ovu Albatronku ili skuplja rijesenja, znaci od Abita,DFI-a,Asusa,Epoxa... Od procesora AMD64 3000+... Radije jedna 6800GT (ili X800XL ako neuzmes SLI plocu) za 2400-2500Kn nego dvije 6600GT za istu cijenu. Pa u teoriji u buducnosti mozes ubosti jos jednu, a ovako nemas problema sa podrskom i slicnim sr***** koja mogu pratiti SLI i imas slicne perfomanse... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Malo gledam netom, i gle stvar: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=16919 256 Mb-a, 980-ak kuna, 6600 obična, a podržava SLI.... I dalje gledam testove, dvije 6600GT operu u nekim igrama 6800 GT, a u usporedbi sa jednom 6600Gt performanse se u nekim igrama (tipa FarCry) performanse udvostruče....novi driveri dopuštaju i uparivanje dviju npr. 6800LE od različitog proizvođača, s tim da jedna može imat VIVO a druga npr. nemora ni TV-Out ![]() Izgleda da SLI više nije samo marketinški trik za izvuć duplo love...mogo bi probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
hm (samo cu to rec) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|