|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Raspored ventova
Imam chieftecovo kuciste (dole na slici) i sad zanima me vase misljenje o rasporedu ventova. Naime, od iza mi je jedan od 120 puse unutra, na boku 2* 92 pusu unutra, i s druge strane kod diskova jos jedan od 92 puse van. E sad kontam da mi onaj gornji na bocnoj stranici koji ubiti puse prema procu netreba pa kontam da ga maknem, donji bi ostavio radi grafe. Temperature su mi ok, nemam primjedbi al bi svejdeno izbacio visak. Pa da cujem sta kontate. Slika: ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prednji i bočni -> unutra Stražnji i napajanje -> van
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Strichek Moderator
|
ovo što je domy napisao je najbolji način kod večine al dosta ovisi o komponetama i cijeloj konfi, probaj tako, pa u zadnju ruku probaj sam neš iskemijat iako je ovak najbolje (i moje je tak). ja imam naprijed 2x80 na 7v- unutra bočni 80 na 7v- unutra iza 2x80 na 7v- van propuh je super... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
|
da i j sam si konto da taj od 120 okrenem prema van, ovaj bocni gornji sam konto izbacit jer mi piri okomito po freezeru i kontam da nema nikakvog efekra cak je mozda i losije al cu vidit. Donji bocni svakako unutra rak kak vi kazete jer mi ujedno hldai i grafu, a na drugoj bocnoj bi bi ok dapiri isto unutra i zbog diskova. Probat cu tako pa cu vidjet rezultate. THX decki na prijedlozima. ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Predivan propuh... Napred 2x80mm unutra,bočni 120mm nutra,"strop" 120mm van i 2x80mm van straga...kao što rekoh supać
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Raspored ventova
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
samo straznji van sve ostalo unutra nego reci ti meni koje ventove imas i jeli ti se cuje zujanje zraka kada ventovi pusu unutra? mislim da se cuje pa da vidim kakve ventove imas ili da rezem mrezice na svome lcx-u
![]() |
#8 | ||
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ostavljam 2*92 unutra i 120 van. Danas popoden okrecem pa ce mo vidjet. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
|
prije nego što okreneš istestiraj temperature vrti prime pol sata (zabilježi temp), pa zgasi komp, okreni ventove ostavi ga malo da se ohladi i onda opet ista stvar pa pogledaj dal si dobio šta. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|