|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
age of empires 3 - sluzbeni topic
3-4 godine cekam nastavak, pasmater, i napokon sam docekao. jucer je igra stigla u moj dom. ![]() no kako je bilo kasno samo sam pokrenuo i podesio grafiku. to je bio slozen proces da izvucem maximum iz svog hardveraja. ![]() no, kako bilo, postavke su na medium prema high, sto je jako dobro, sa rezolucijom na 1280x960 i ukljucenim AA. tako da vecina vas sa dobrim konfiguracijama cete to vrtiti bez ikakvog problema na high postavkama, a ja da pokucam u drvo sto moja 3godine stara konf sa sdramom i dalje !uredno vrti sve naslove koje i pokrenem....
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Dobra mi je bila jedinica i dvojka (koje su radile na Pentiumu 133, 16 RAMA, 2MB S3...) Daj zabaci neke screenshote da vidimo malo kako izgleda, ak ti nije mrsko. Slobodno napišeš dojmove. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
evo baci malo look na ovu stranicu , ima masu screenshotova. grafika je odlicna, otisci stopala, more, biljke...ljudi...ah ti divni detalji... ![]() vishe utisaka tek navecer, kada se bacam u akciju, palim radeonku i picim... ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Igra sam demo i lipo izgleda. Fizika je poboljšana, grafika je puno lipša te naravno i zahtjevnija po mašinu, a igrivost je na razini. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|