|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One , savjet oko kupovine
Trebao bi ekipa savjet oko kupovine printera. Nije baš da pratim te stvari jer me pisači nikada nisu zanimali no kako bolja polovica radi u prosvijeti i kako sve mora raditi kod kuće pošto škola nema novaca za tonere, papire i sl. tako tražimo ovako neko all in one riješenje. Malim njuškanjem smo naletiti na navedeni HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One koji nam paše po svemu....obavezni wlan, povoljna boja, mogućnost kopiranja te povoljna cijena. Zanima me ima li tko od vas ovaj model te je li zadovoljan s njime? Napominjem da nam nije važna ne znam kakva kvaliteta ispisa već ono što sam naveo jer će se na njemu ionako većinom printati testovi i sl. stvari za klince (da, treba biti u boji i svakako tintni jer sam i ja predložio c/b laserski no ne dolazi u obzir dok sve ostalo ide van naših platežnih mogućnosti jer se i ovo kupuje ne za nas već da se olakša djeci u školi). Ako imate još koji model na pameti, a da je bolji po ne znam čemu od ovoga, samo recite pa da vidimo o čemu se radi i da nađemo najbolje za te novce. Još jedna stvar je važna, a to je da uređaj mora biti novi, do max 700 kn (ni kn više) te da je obavezno wlan i da ima obaveznu mogućnost kopiranja tj. skeniranja te mogućnost ispisa sa smartphonea, tableta i sl. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Pred par dana sam vidio (čini mi se u Metro katalogu) oinudu za laserski hp printer,ali u boji,a cijena je bila oko 700 kn što je po meni jako povoljno. Računaj kako ćeš na ink jetu isprintati sa jednim punjenjem boje oko 100-200 str.,a na laseru ti je to skoro 10x više. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koristim nesto preko pola godine HP 3525. Nije bilo apsolutno nikakvih problema i jako sam zadovoljan printerom. I ovo u vezi jeftinog printanja na laserskom, provjeri prvo koliko ispada po stranici na jednom, a koliko na drugom. Imam i laserskog Samsunga i printanje na njemu je skuplje. A i vise se osjeti odjednom dati vise stotina kuna za toner, nego pet puta po 100kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Uz to ide u njega crna i jedna boja pa ispadne dosta povoljno s obzirom da je tu sve zajedno u pitanju cca 120-130 kn i za boju i za crnu. To mi financijski svakako odgovara. Uz to je wlan, a to mi je jako vazno kao i to da mogu brzo isprintati neki pdf s moba ili tableta. Javim dojmove kada ga uzmem (nadam se da bude dosao do cetvrtka najkasnije). TNX ekipa! ![]()
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 11.11.2014. u 11:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
http://m.hp.com/in/en/products/print...do?oid=5285995 Evo i copy/paste (provjereno i u trgovini tj. otvoreno ispred mene): Number of print cartridges: 2 total (1- black, 1 tri-color cyan, magenta, yellow) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Aha, za 3545. Napisao si 3525, valjda tipfeler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da, moja je greska. ![]() Citao sam sta si ti napisao pa sam zato sigurno nesto zabrijao,a li mislim na 3545. Dobro je, vec sam se uplasio da sam tko zna sta hja gledao u trgovini i da sam nesto krivo zapamtio. ![]() Imaju kod mene 3545, ali cijena mu je 700 kn i dobije se jedna crna i foto papir. Kako mi foto papir mi ne treba, tako mi se bas ne isplati uzimati taj bundle za caca 700 kn te cu naruciti samo printer bez papira i bez dodatne crne (oko 130 kn manje, ok usteda). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|