|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Google Chrome "AW, Snap"
Da li je Googleov Chrome tako bugovit da uza svu pomoć koju sam do sada našao na internetu (isključivanje određenih postavki, ekstenzija, reinstaliranje uz Revo uninstaler itd., itd.) ne mogu riješiti problem "AW, Snap" ili postoji još neki način kojeg još nisam otkrio? ![]() Na laptopu HP, novo instalirani Windowsi 7 Ultimate SP1 32bit, 4 GB RAM, grafika AMD RAdeon HD 8200, Google Chrome 38.0.2125.101 beta-m, Eset Smart Security 4. Nije problem instalirati neki drugi preglednik, ali me zanima zašto se Chrome ruši na gore navedeni način? Da li se tko od forumaša susreo i riješio navedeni problem? Zahvaljujem na svakom mudrom prijedlogu i pozdravljam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Koliko ekstenzija imaš instalirano u Chromeu? Koliko RAMa je slobodno. Dali je isključen pagefile.sys i koliki je na defaultu? Pokušaj Chrome bez bete. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Oko 2 GB. Pagefile.sys nije isključen. Win7 uzima koliko treba. Pokušao više verzija Chroma, pa i portable. Nažalost, svako malo ekran poplavi. Nije mi jasno, da jedan komad software je toliko osjetljiv, da treba 'specijalistički pregled'. Iritantno. Na drugom laptopu (Acer Aspire sa 3 GB rama, AMD Turin64) imam instalran WinXp i dvije Opere (12.17 i 24.0), portable Firefox (29.0.1.), IE i svaki preglednik kada se uključi radi besprijekorno. Nije bilo potrebno niušta intervenirati. Youtube vrti bez štekanja slike ili zvuka, flash se sam nadograđuje i radi svoj posao, ekstenzija imam koliko je potrebno. Bio bih zahvalan, ukoliko na tvom kompu Chrome radi besprijekorno, da objaviš kako je kod to tebe sve podešeno, a time bi pomogao milijunima iziritiranih korisnika Chroma preglednika, koji putem Googla traže riješenje svojih (Chromovih) nevolja. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
I bez ESET-a i sa ESET-om ista stvar. Ukucaj u tražilicu "AW, Snap", pa ćeš vidjeti šta sve se ne nudi da se ispravi to nesretno plavetnilo. Sve sam to i probao, ali i dalje se svako malo, plavi. Stoga sam zamolio, ukoliko nekome Chrome dobro radi i bez pojave "AW, Snap", da mi obznani na koji je način uspio natjerati to čudo od preglednika da ga ne živcira. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Također na svim laptopima na koje sam stavio Chrome radi vrhunski. Pokušaj isključiti HW ubrzavanje za flash player. Ako to neide pokušaj reinstalirat winse. Pokušaj ugasiti pozadinske radnje za Chrome kad je ugašen(možda tu zauzima previše RAMa) ja to nekoristim. Ručno podigni pagefile.sys na istu količinu koliko ima RAM instalirano. Dali je pozadina na desktopu neki film ili animacija jer to zna ponekad zauzet dosta resursa. Pokreni command prompt kao admin i ukucaj ovo sfc /scannow Baci test RAMa(Memtest,ect) Provjeri temp procesora Provjeri stanje HDDa s HDTuneom Pokušaj na ovaj način: 1. Press Windows Key + R, or click Start | All Programs | Accessories | Run. 2. Type AppData in the textbox. 3. Click OK or press ENTER. 4. Open following folder: C:\Users\{Enter User Name Here}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default 5. Delete all files in the Default folder. Javi rezultate. Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 12.10.2014. u 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Nakon šta sam pokrenuo System File Checker windowsi su povukli nekoliko filesa. Instalirao sam stariju verziju Chrome, a na Chromu sam isključio “Use hardware acceleration when available”. Restartao komp i krenuo u Chrome avanturu. Za sada se dobro drži i još nije poplavio. Budući je laptop novi nije bilo potrebno raditi ostale provjere. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je sfc /scannow našao nešto i popravio nebi trebao gasiti HW ubrzavanje i stavljat stariji Chrome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|