|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Vip-ov WiFi stick = WiFI po cijeloj kuci , moze li to ?
Pozdrav svima ! Evo jedno pitanje pa pomagajte kako znate i umijete. Frend mi ima Vip-ov stick i preko njega interent u kuci na laptopu. Sada bi htio napraviti si nekako WiFi mrezu po cijeloj kuci. Ima neku tarifu od vip-a i promet od cini mi se 15gb. Kako sada od tog sticka preuzeti internet i napraviti wifi po kuci. Moram napomenuti da ima onaj kucni media player na androidu tj. android tv a na katu kuce ima jos jedno racunalo. Moze li kako taj android tv iskoristiti za neki AP koji bi preuzimao od sticka internet i djelio ga dalje preko svoje wifi kartice koja ima i vanjsku antenu pa mislim da bi bila dovoljno snazna da pokrije kucu. Ili postoji li kakav uredja da recimo izvadi iz tog sticka sim karticu i stavi ju u taj uredjaj pa onda da on dijeli wifi mrezu tj. net. ili cijeli stick da ga preko usb u njega ubodem i da radi nakon konfiguracije ako je potrebna. Hvala na pomoci ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znaci mozes napravit to na 2 nacina. 1 Nacin: Stavis usb stick u laptop i namjestis od laptopa wifi da radi kao router. Ima guidova po netu, step by step. Cak i na YouTube. 2 Nacin: Kupit router koji ima usb, stavit usb u ruter i podesit router. Mislim da u linksu imaju za 350kn jedan takav router. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ima i 3 način : Kupiš rabljeni VIP-ov Homebox, recimo B260a, ima ih već za cca 200kn, prebaciš SIM karticu u njega, podesiš i evo interneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znao sam da mi nesta fali. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.09.2014. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.09.2014. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Hvala ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Kakvi su ovi interneti preko stika od T-coma, što nude za nekih 150 kn. mjesečno, 25 gb po 4g brzini koliko sam skužio, a nakon 25gb se uspori, praktički je flat. Ima li ga neko, da li je to ok opcija ili postoji nešto bolje i pouzdanije na tržištu? konkretnije ovo tu me zanima- https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...bilni-internet Zadnje izmijenjeno od: perić. 04.10.2014. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Taj flat nakon paketa zaboravi sa tom brzinom nećeš ni gmail otvoriti jedino mobilnu jadnu verziju. Nadalje imaš to kod HT a ima i Vip za Carnet 139kn mjesečno 25GB+noćna opcija. http://www.vipnet.hr/mobilni-internet/carnet To je što se tiče cijene ali i koliko toliko dobra pokrivenost nečijim signalom u toj sobi gdje će se koristiti se isto uračunava u to. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|