|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Vruci, gamerski Listopad
IZASLO: EA je zavrsio prosli i zapoceo ovaj mjesec sa izbacivanje svojih "klon" naslova pa su izasli: -Tiger Woods 2006 -Madden NFL 2006 -NBA Live 2006 -NHL 2006 -FIFA 2006 (trenutno igram-nije losa ali nije ni dobra kao PES) SI Games je ljubiteljima managera i hockeya ponudio: -NHL: East Side Hockey Manager 2006 Ljubitelji pucacina mogu baciti oko (uz CoD2,FEAR i SS2 demoe) na: -Brothers in arm:Earned in blood -The Suffering: Ties That Bind - Total Overdose: A Gunslinger's Tale in Mexico - Day of Defeat: Source Poklonici strateskog zarna takoder ce imati sta raditi jer su izasli: -Dragonshard (izrazito hvaljen RTS) -Warhamer40000:Winter assault -Black and White 2 (jedva cekam da se dokopam ovog dragulja) -Diplomacy (od Paradoxa, tvoraca Europa universalis serijala, slicna strategija) -Rome:Total war-barbarian invasion -Worms 4: Mayhem -Conflict:global terror Za avanturiste je tu: -Farenheith: Indigo properchy -Myst: Final IZLAZI: Evo malo realese date-ova za listopad: Prvo oni koji su vec u gold fazi (dakle na umnozavanju): 10.10. -Serious Sam 2 17.10. -F.E.A.R. 17.10. -X3:Reunion 18.10. -Quake 4 18.10. -Age of empires 3 18.10. -Zoo Tycoon 2: Endangered species 08.11. -The Movies Uskoro u gold fazi: 24.10. -Civilisation 4 24.10. -Vietcong 2 25.10. -Call of duty2 25.10. -Rollercoaster Tycoon:Wild 25.10. - Agatha Christie: And Then There Were None (napokon i jedna avantura) 31.10. -SW:Battlefront 2 31.10. -City of villains Nepoznanica: ?.10. -UFO:Aftershock ?.10. -GT Legends ?.10. -A Vampire story ?.10. -Freedom fighters 2 Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 07.10.2005. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Čitam popis naslova koji izlaze, a nigde ne vidim StarCraft 2....šteta......kad budu to izdali već jemput? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
|
Citiraj:
Will you be making StarCraft II? Blizzard:"We have not announced any current plans for StarCraft II. We are all very close to the worlds and characters we created in the original game and the expansion set and while we do intend to revisit that universe, we have no plans to do so at this time." LINK Ovo je samo ono sta nas ocekuje do kraja ovog mjeseca,a 11. i 12. nude jos pregrst toga, no kako postoji mogucnost odgode (gore navedeni su vecinom u gold fazi,pa je to iskljuceno)nisam jos pisao datume... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Jao što ćemo se igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
|
...zbilja vruc listopad,ima materijala za gejmanje sve do bozica ![]() ![]()
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
quake 4 i to ej to ![]()
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
A sljedeci mjesec se iscekuje(bar kod mene) PES 5 i Football manager 2006.... Sta se tice Black&White nabavio doticnu igru prije ne znam par godina kada je izasla i nikada je nisam niti taknuo,znam steta bas bi je mogao odigrati prije dvice...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
LOL
EA Sports ocito nista nije naucio u ovih 10-tak godina stancanja sportskih naslova...tako da im se u novom Maddenu potkrala greska (gdje su bili testeri?) pa je jedan igrac visok 5cm(u stvarnosti u igri je fleka velika gotovo do gleznja ostalim igracima) i kad isti ima loptu ista stoji u zraku i krece se prema touch downu...to je nesto sta je tako duhovito da se to jednostavno mora vidjeti...LOL Druga stvar je iz FIFA 2006. Jucer igram i lopta prode pored gola i moji se igraci pocnu veseliti i ispadne da sam dao gol :confused:... Zatim, javljaju se greske pri brojanju zutih kartona. Kakvi propusti-katastrofa za igru s takvim budzetom, resursima i stazom! EA je odgodio izdavanje Total club managera 2006 za pocetak 2006.godine i preimenovali ga u FIFA manager 06... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mene baš zanima ovaj cod 2, jedva čekam da ga zaigram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Od avantura čekam da Benoit Sokal završi Lost Paradise, mislim odigrati u međuvremenu Indigo Prophecy. I tak jasno pucačine ![]() A njih će biti dosta koliko vidim. Uvijek paralelno igram jednu avanturu i jednu pucačinu. Kad me avantura raspizdi glupavom zagonetkom-fino se opuštam pucačinom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Re: LOL
Citiraj:
Jos kada bi konami izdao koju kosaricu ili fomule to bi bilo strava a ne samo PES...
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Re: Re: LOL
Citiraj:
Nazalost EA ima ekskluzivno pravo na trenutnu sezonu F1 i ako netko drugi odluci izdati F1 igru mora koristiti sezonu prije...Takoder, nazalost, od F1 challenga 98-02 EA vodi politiku neizdavanja F1 igara (cemu onda licenca i kakva je to poslovna politika!) ponajprije zato sta je vecina programera prebacena na druge EA Sports projekte, NFS fransizu, te je nekoliko "podstudija" zatvoreno... normalno sve u svrhu sto vece zarade uz sto manji trud i ulaganja...di su oni dani kad se EA morao dokazivati zbog GP G. Crammonda... Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 09.10.2005. u 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: LOL
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma meni nije problem kada dode tako neka greska pa se ispravi patchom,ali ne kuzim zar su oni slijepi i ne igraju tu igru bar par puta da vide da je svake godine jednako jednako i fucking jednako....Mislim stvarno su smjesni... Ma EA ne zna napraviti simulaciju nicega,ono sve sta oni rade je arkada(NBA,FIFA...) simulacije su Coliin McRae,PES i sl....a ne ova smeca iz EA sporta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|