|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
dobio sam automatski email od T-Coma
U njemu kaže ovako: c/p ========================================= Postovani, DNS rezolucijom je uoceno da je IP adresa xxx.xxx.xxx.xxx, koja Vam je dodjeljena 06.09.2014 17:26:38 CEST, za korisnicko ime: XXXXXXX bila trenutno iskoristena u Fast-Flux domeni. Pretpostavljamo da se racunalo nalazi u botnet mrezi, zarazeno (botom - sinkhole) malverom, te se na taj nacin periodicki iskoristava za ilegalne radnje. Ukoliko je to pocinjeno bez Vaseg znanja, vrlo vjerojatno imate virus ili tzv. "trojanac" na racunalu. Stoga Vas molimo da sto prije instalirate neki od antivirusnih programa (odnosno trojan removal tool) koji ima informaciju o novim virusima (trojanima) i pocistite sva racunala s kojih ste se spajali na internet. Vise o samim zlocudnim programima pomocu kojih Vase racunalo potpomaze sirenju botnet mreza, sa uputama za njihovo otklanjanje, mozete procitati na stranici Anti-Botnet Nacionalnog centra podrske na linku http://www.antibot.hr Hvala, ========================================== Inače imam instaliran ZoneAlarm firewall i MS Security Essentials, oba su relativno redovito apdejtana i aktivna, neznam kako sam to pokupio. Čime riješiti problem? T-Com predlaže EU-Cleaner od Avire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Preporučam NOD32 Smart Security. Ja sam platio NOD32 Smart Security i nikada problema. Mislim da za prvu godinu cijena iznosi 320kn a svake druge godine je jeftinije zbog članstva. Perfektno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Avast Free + MalwareBytes Trial riješavaju tvoje probleme. A nakon toga možeš staviti bilo koji AV koji preferiraš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|