|
![]() |
#1 |
Guest
|
kernel power critical 41
vec par puta mi se sam od sebe resetirao komp, mislim da je ovo gore razlog, moze li se rijesiti i kako hvala puno! e da win 7 64 bitni Zadnje izmijenjeno od: yaya. 08.09.2014. u 07:50. |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
moze biti pregrijavanje nekih komponenti ili crkava napajanje... provjeri si temperature nekim programom tipa everest
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Provjeri u BIOS-u "power" opcije procesora. Vidi kako ti je podešen C1E, ACPI, EIST i slične tehnologije throtlinga procesora. Isto tako provjeri kako ti je podešen Procesor cooling policy u power options. Negdje pomaže imati to sve pogašeno dok je kod mene slučaj bio da jednostavno bez upaljenog EIST-a komp nije stabilno radio. Isto tako mnogi se kunu u to da ACPI mora biti ugašen. Meni se sa istim ugašenim ne diže OS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Imam identičan problem na sestrinom PCu, ploča je ista Asrock FM2A75-DGS i 5800K, isto javlja taj critical 41 u event vieweru ! Siguran sam da nema pregrijavanja, stavio drugo napajanje, drugi RAM i opet isto shranje ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|