|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Nora fora
Gledam ja tako kako izvrsiti neke kompenzacije i vec polagano slazem novu konfiguraciju u glavu, te izbor pade na Tyan Tiger K8W. I ja vec pun entuzijazma skinem manual kad: If the board has a single CPU installed, you can only use PCI Express Slot 1 and one Nvidia MAC Ethernet is enabled. If both CPUs are installed, you can use both PCI Express slots and both MAC Ethernets are enabled. Bas slatko. Dakle, drugi PCI-E slot i mreznu si mogu zabiti u paksu, jer sorry sto sam sirotinja pa nemam za 2 Opterona... ![]() Ima li netko za reci pokoju pametnu o tom nForcetu Pro i ovakvim forama? Ili opet na koncu konca ispada da AMD (opet) baca workstation korisnicima stvrdnuti Cokolino u oci?
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Dobro, vjerojatno da sto prije uzmes drugi ![]() Al svejedno, ocajno glupo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
No, ne mislis li ti druge strane da je glupo kupovati 2xCPU MBO ako mislis imati samo 1 CPU? e pa sada razmisli sto je vise glupo. bubba gl u pronalasku neke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
bezveze ti je imati dual cpu konfiguraciju, pogotovo serversku ako ces je koristiti za home use. jedino ako se planiras baviti video obradom onda je opravdano koliko toliko, u drugim situacijama i nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Da, recimo, SM ima takve ploce kakve bih ja htio, no nekako mi se investicija u S604 trenutacno ne cini povoljnom (ipak se u krajnjoj konsekvenci radi o cifri od 10k kn, koju planiram eventualno (sada ce ti biti jasnije) nadograditi drugim procesorom.) Recimo, SM X6DAL-TG je IMO ploca bas za ono sto mi treba. 1 (x16) & 1 (x8) PCI-Express, 2x 64-bit 66MHz PCI-X i 2x 32-bit 33MHz PCI, uz pregrst SATA portova i sve sto vole mladi i kosta 3k kn. Ipak, buducnost takve ploce lezi u iskljucivo u Dempsey jezgri, sto meni nije nikako po volji. Ok, nije ni da S940 raspolaze s nekom ergelom novih procesora, istini za volju... Anyway, ovo je ionako bilo cisto provizorno i dalekosezno gledano (a kakav god upgrade bio, biti ce polovinom prvog kvartala 2006.), no cisto informacije radi, kakva veselja sprema AMD...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|