|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pucanje file-a
Nadam se da je dobar topic. Imam problema sa Tv-om. Dakle obično se radi o video zapisima skinutim sa youtube-a u neki avi ili mp4 format. Prebacim ih na stick i piknem u TV i jednostavno nakon nekih pola sata gledanja sadržaja video zapis stane i tv load-a sljedeći sadržaj sa sticka a ostalo je još sat vremena za pogledati. Nažalost radi se o nekim dokumentarcima koji su dostupni samo na youtube-u pa ih moram tako skidati i gledati. Na kompu radi sve normalno. Najgore je što nema pravila oko pucanja file tako da stvarno nemogu ustvrditi u čemu je stvar. Molim pomoć. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
O kojem se TV-u radi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ispričavam se na kašnjenju sa odgovorom.... Zbog promjene stanovanja Tv nije jedno vrijeme bio kod mene itd. itd..... ista stvar je i dalje.... Radi se o lg 42ld565-zc. Našao sam neke odgovore na jednom drugom forumu : Citiram : ''Uglavnom izgleda da svi LG tv-i imaju isto problem kod reprodukcije MP4 formata filmova jer jednostavno nakon 2:04 sata stanu i nemgu dalje reproducirati dok MKV i DVIX normalno pustaju i nakon tog vremena tako da je pozeljno konvertiranje u drugi format ili jednostavno prebacivanje u dva file-a!!! '' Ista stvar je i kod mene, ali desi se nekad da film već na samome početku ''pukne'', i to ne samo u mp4 formatu već i u mkv-u. Najmanje problema imam sa običnim dvd ripovima, ali već kad imam full hd tv, onda bih to htio i iskoristit. Dali ima nekakav novi firmware ili nešto ? Lp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|