|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Dell Precision
Trebam neki pro lap za posao i nošanje okolo po bijelom svijetu, da nije pljastikaner i da je jak...e sad ok mi se čini ovaj DELL, jel ima šta bolje za tu lovu i u tom rangu? http://www.dell.com/us/business/p/pr...11_CTAClicks_B |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
koja para? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Moderator
|
ha ono... pusti ta flashy govanca, pogledaj pilu, čru industrial ![]() http://shop.lenovo.com/us/en/laptops...w540/#features |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Niti jedan od navedenih baš ne ide u budžet od ~ €1500, ili mi se samo čini? ![]() Nego, odluči koji su ti prioriteti. Meni se recimo ne sviđa monolitni touchpad kojeg Lenovo opako gura, no možda je nekom baš dobar.
#9 |
Premium
|
#10 |
3.14zda ®
|
Nabijem te ![]() Idem dost po terenu, po vani i nosam lap zbog programa i slično. Drkanje po aerodromima i firmama sa obradom metala, daklem masa strugotine u zraku je u igri, znači lap mora bit poprilično izdržljiv, stari Dell pljastikaner se sav razjebao baš zbog toga. Čak razmišljam da bi bolje išao na 15.6" verziju da što više dobijem na mobilnosti i lakoći nanašanja istog. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
sine ![]() jesi pogledao ti uopće moj link prije... mislim features koje ima w? ako ti treba nešto u domeni izdržljivosti onda ipak toughbook je tvoj izbor - http://www.panasonic.com/business/to...-computers.asp |
![]() |
![]() |
#13 |
3.14zda ®
|
Niš posebno, bitno da je hardverski jak, da nije pljastik itd...konektori i nisu bitni iako RS232 ne bi bio zgorega jer dosta uređaja na koje se spajam to hoće iako se to da riješti usb-serial prelazom... EDIT: u biti ne plaćam ga ja nego preduzetje i nemam neku određenu cifru (al rekli su mi nek gledam oko soma i pol, al nije neki problem ak je i više), daklem "loži miško" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
netko je bio spomenuo da je ovaj dell onako nenabavljiv kod nas... mislim dobro to sada otom-potom, ali velim da ja imam svoj novac koji hoću investirati u nekaj high-end, to bi definitivno bio lenovo w 530/540. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
@ Dizel Pa uzmi tog Della onda - vidio si sličnog i sviđa ti se. Eventualno kad već misliš iz Njemačke uzimat, pogledaj kojeg Toughbooka ili Fujitsu Siemensa, makar ne znam kak FS stoji sa mobilnim workstationima i kakav je support kod nas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|