|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Produljeno jamstvo za lenovo
Pozdrav, Htela bih kupiti neki lap top do 4000kn, i jedan lenovo mi je zapao za oko, ali mi se najvise isplati da ga uzmem preko e-kupi koji ne daju mogucnost produljenja jamstva, ali vidim da njihov zvanicni ducan daje. Zna li neko da li bih ja mogla sa tim lenovom ici i produljiti jamstvo kod njih? Jel neko pokusao? Ne znam bas kako to funkcionira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Možeš kupiti produljenje jamstva u bilo kokoj trgovini koja ga nudi, neovisno o mjestu kupnje samog laptopa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Technomarket daje zanimljivo produljenje jamstva na 3 i 5 godina, a cijene su puno niže od original produljenja, posebno za jeftinije uređaje. Jedina je mana što nemaju baš neku ponudu prijenosnika i uz to su im cijene više od konkurencije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da, kupio sam kod njih laptop i to produljenje na 5g, jedini je problem što sudeći po sudbini Technomarketa u susjednim zemljama (BiH, Srbija), teško da će oni trajati 5g, a jamstvo je vezano uz trgovinu. ![]() Inače imaju povojne budget Lenovo laptope, koji su uz ovo produljenje dobra prilika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|