|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
BTC 1016IM - firmware upgrade?
e ovako, došao sam u posjed ove dvd pržilice, pa me zanima, pošto do sada nisam imao baš iskustva s tim, zašto je potrebno stavljati novi firmware? općenito.. druga stvar me zanima s čime "izmjeriti" kvalitetu same pržilice i kvalitetu snimljenog medija, kvalitetu samog zapisa (ne medija). i naravno ako imate još savjeta o dvd prženju, koji software koristiti, tako to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Novi firmware se u pravilu stavlja samo ako imaš nekih problema a taj novi firmware ih ispravlja a i zbog podrške za novije medije. Kvalitetu zapisa možeš provjeriti u Nero CD-DVD speed,odeš na disk quality test. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
e vidiš, ja ti nemam baš iskustva sa prženjem DVD-a, danas sam kupio praznih DVD, BULKPAQ medija, i išao spržiti neku kompilaciju programa, utilitya bla bla, i nero mi ponudi brzinu snimanja od samo 4x, a mediji su 8x. je li to zbog firmawarea ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.cdfreaks.com/drive/firmware/1200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
i koliko vidim da je najbolji A089. na mome je trenutno A07 ! kolko sam skužio. a kako se novi fmrwr stavi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
|
skidam ga, verziju Ao82 jer ne mogu naći Ao89. da li može što krenuti krivo? kao recimo kod fleshanja BIOSa na ploči? još neki programi za testiranje pržilice? ili neki sajt sa usporedbama prža? kao što imaju testovi grafičkih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
stavio sam firmware Ao82, ali sam našao još noviji, bar mislim, A187. s ovim što sam stavio sada mogu kopirati DVD-e sa 8x ili max, a prije je bilo samo 4x. s čim da provjerim kvalitetu snimke nekog medija nakon što ga snimim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
ima li još nešto osim Nero-a? nekakv specijaliziraniji program, a ne kao nero ALLINoNe... ![]() i koji bi trebali biti dobri rezultati u nero? kad sam testirao cpeed, izbaci mi 137 1/3 159 full 245 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Imaš još Kprobe ali mislim da se u njemu može testirati samo s Lite-on uređajima ali nisam siguran.Pa to u neri ti je dobro,to je odvojena aplikacija koja se može skinuti i posebno,na Cdfreaks testiraju medije i prže s tim CD-DVD speedom i Kprobeom. A ne znam jel dobro,pogledaj malo rezultate na cdfreaks pa usporedi iako su tamo rezultatiu bolesno dobri,ne znam kako to uspjevaju:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|