|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Dell U2312HM
Dobar dan svima, imam jedan problem vezano za ekran. Danas dok sam igrao odjednom sam primijetio da mi desna strana ekrana malo titra, i kad sam spustio igru dole cijeli desni dio ekrana je bio blago rozi i dosta je titrao, zna li neko u cemo je problem? Btw ekran je star 4 mjeseca |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
lijepo pripremi racun i jamstvo jer je desna strana otisla pa-pa...pravac servis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav ljudi i sve najbolje.. Ovako imam navedeni monitor sa garancijom ali mi je pao i od udarca otiso panel premda je izvana bez ostecenja, pa me zanima dali se to isplati popravljat i dali postoji ikakva sansa da mi priznaju na reklamaciji? Evo slike.. http://www.upslike.net/imgdb/20151215_221218-aa8334.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nis od reklamacije na ovo. Popravak isto zaboravi, citaj preskupo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Neznam baš za dijelove, a dobio bi neku mizernu svotu jer je ekran najskuplji dio. Da je krepalo nešto osim ekrana možda bi ti se isplatilo, pa čak i popraviti. Ovako sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |