|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evidencija opreme u poduzecu
Pozdrav svima, mozete li preporuciti neki softver za evidenciju opreme u poduzecu? Ne treba nista prenapredno (iako je pozeljno zbog buduceg razvoja)... Znaci naziv proizvoda, oznaka/sifra, kad je kupljen, kad istice certifikat (znaci da obavezno ima neki "alarmni" sustav zbog certificiranja svake godine u isto vrijeme. Ima dobrih Excel predlozaka, ali mislim da se u Excelu ne moze napraviti da me alarmira kad odredjeni proizvod treba certficirati? Svi savjeti dobrodosli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako ne može ? Neš ti problema isprogramirati nekakvu rutinu u vba koja će "proći" kroz kolonu sa datumima "certificiranja" i ako je do tog datuma 30 i manje dana "viče" sa nekakvom porukom. Dodatno može skupa sa word - om izraditi "nalog" za certificiranje ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma, ubaci =today() funkciju u neko polje i neka oduzima datum od tog polja. Kad je broj dana manji od nekog zadanog broja, neka se zacrveni polje i neka iskoči poruka. Malo ili nimalo vba. Brzo i jednostavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Uspio sam rijesiti stvar opcijom Conditional formatting i formulom =NOW()+30 Mislim da ce biti OK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|