|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Edimax ES5240g+ VLAN
Pozdrav, molio bi pomoć, radi se o tome da pokušavam kreirati VLAN-ove na navedenom switchu, ali mi nešto baš i ne ide. Pokušao sam napraviti port VLAN-ove, nije mi baš uspjelo. Pkušao sam napraviti i tag VLAN ove ali mi ni to nije uspjelo. Ukratko, želio bi na portu kreirati 4 porta za jedan subnet, druga 4 porta za drugi subnet a ostalih 16 portova da budu na trečem subnetu. Prvo sam pokušao kreirati Port VLANove, postavke : ![]() ![]() To mi nije profunkcioniralo. Nakon toga sam pokušao kreirati tag based VLAN-ove : ![]() Na portu 13 je dolazni kabel koji ima VLAN10 i VLAN20 na sebi. ![]() ![]() Proučio sam manual ( nikakve koristi od manuala ) proučio sam o VLAN-u svašta ali vjerojatno mi nešto promaklo i više ni sam neznam. Pomagajte ako možete. Unaprijed Vam hvala. LP
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Može lock, uspio sam prokljuviti i posložiti. Hvala LP
![]() |
|
|
Oglas
|