|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
.htaccess problem
ovako hackana je web stranica i vracam backup problem mi je sto je stranica imala url rewrite u htaccessu a nemogu potrefit (neznam) sta da ubacim u rewrite, probao sam guglat ali nisam nasao ovako stranica je www.primjer.com/index.php i kad kliknem na neki link na stranici ode mi na http://www.primjer.com/index_pg.php?pg=folder/sadrzaj .htm i nista ne prikazuje, ako odem na index_pg i tamo editiram adrese onda sve sljaka ali glupo je radit toliko posla kad je htaccess i url rewrite vec bio podesen i mislim da ce tako najbolje web stranica sljakat. hvala na pomoci , ako nisam bio najjasniji , sorry slobodno pitajte sta treba vo sam probao ali ne radi Code:
RewriteEngine on RewriteRule ^index-(.+)\.html$ index.php?pg=$ Zadnje izmijenjeno od: ScheiSSman. 11.01.2014. u 20:42. Razlog: dodatak: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Zasto jednostavno hosting kompaniju ne pitas da vrate backup od dana prije?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
rjesio sam tako da sam editiro sve zivo i nezivo i popiso rucno sve adrese potrajalo je malo duze al sta ces. stranica je bila dole nekoliko mjeseci i nije se moglo tako rjesiti . sve u svemu sam rjesio problem, moze lock , zwer, hvala na savjetu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|