|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() Pozdrav društvo! Evo imam jedan problem koji me već 20tak dana strašno nervira,pa sam odlučio potražit pomoć od Vas! Naime ,spojio sam Smart Tv sa PC-em preko mrežnog kabela(jer imam internet putem stika,a ne fiksne linije),i dobio sam to da mi na Tv-u sve normalno radi, i internet,i pristup datotekama sa računala(znači da mogu na Tv-u direktno otvarati filmove sa kompa i gledati ih,dok istodobno na kompu mogu gledati neki drugi filmili raditi nešto drugo bez da to utiče na reprodukciju na Tv-u.E sad problem je u tome što Tv ne čita titlove sa filmova(ako nisu orginal). Zanima me dali je moguće preko mrežnog kabela streamati filmove sa kompa(npr.sa BS playerom ili nekim drugim), direktno na Tv,te recimo koristiti Tv kao monitor kompa,jer nikako ne mogu dobiti signal na Tv da je prepoznao Pc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Preko mreže ne, hdmi kabelom da. Jos da znamo koja telka je u pitanju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Probao sa oba i niš nisam postigao(za Windows Media Player sam čitao da ne podržava titlove),sada se trenutno borim sa Wild media serverom,Serviio-m i PS3 Media serverom koji i podržavaju titlove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ak nisi već naletio možda pomogne. http://en.wikipedia.org/wiki/Compari..._media_servers |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
kolega ima lg, neki smart cca 160cm i strima filmove žicom i wi-fijem i rade titlovi bez problema, budem sutra pito kako i s kojim plejerom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
|
Lg nema puno problema, Philips je tu vec izbirljiv za formate filmova i pogotovo za titlove, oduvijek. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kod phillipsa nista ne radi kako treba, nazalost. ja imam PFL5500K i isto tako ne radi pola toga. DTS je glavni problem, a sada za titlove ne znam. Srt bi trebao raditi ali sub ne. Ja sam spojio synology sa phillipsom i nije bas sve sljakalo. Znaci najbolje ti je HDMI kabel u tv i cao miki svi problemi rjeseni. ili neki media player tipa wdtv live |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jedino sa Wild Media Serverom nisam ništa postigao,jer koliko ima funkcija ,na kraju ga nisam znao ni podesit! Ako nekome može pomoć(koga budu mučili isti problemi kao i mene),navest ću playere sa kojima sam radio: PS3 Media Server,XBMC Media Center,TVersityWindows Media Connect, na kraju sam ostao na Serviio i Universal Media Server,oni su mi nekako najednostavniji za korištenje. Ako još neko ima kakva iskustva po ovom pitanju,neka slobodno napiše,ja sam na kraju ipak morao kupit novu grafičku i povezat sa HDMI kabelom Tv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |