|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
3D slika preko HDMI-a
Kupio sam LG 42LA640S prije par dana i dok sam ga čekao skinio sam preko 200 GB 3D filmova i crtića ![]() E sad problem. Kad gledam direktno s TV-a 3D slika je dobra al ne mogu nikako titlove upogonit. Kad gledam preko HDMI-a, odnosno preko kompa, TV mi ne ''napravi'' dobar 3D. Slikao sam da bolje dočaram to. ![]() Ovo je slika kad gledam direktno s TV-a, i slika je u redu. ![]() Ovo je kad gledam preko HDMI kabela. Slike su previše razvojene pa 3D nije dobar. Na TV-u mogu namještati dubinu 3D prikaza al s tim ne mogu ništa postići. Pitanja su: Mogu li kako natjerat tv da prikaziva tilove? Kako trajno zaljepit tilove na film a da ne gubim kavalitetu videa? I mogu li nekako namjestiti sliku da mi ju ispravno prikaziva tv kad puštam preko HDMI-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Titlove bi ti automatski trebao prepoznat? Imam LG model, drugaciji ali vise manje gledam specifikacije, iste su. Preko cega prikazujes taj 3d kad kazes "direktno na tv" ? Ustekao si hdd u tv? Ili streamas preko kompa? Ovo za hdmi i 3d neznam, ne koristim ga za to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|