|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Random smrzavanje
Pozdrav eksperti! Evo nedavno sam sklopio ovu konfu koja mi je prikazana, ali imam problema s zamrzavanjem i to nenadano svaki dan bar jedanput ili više put a ima dana i bez toga. Uglavnom kod surfanja samo; face, youtube ono ništ posebno al me žifcira već. Isprobano i na w7 64 i sad na Xp-u i opet isto. Isto sam probal najnovije drivere za grafu i malo starije, ploča je po defaultu na zadnjem biosu F4, hard nema bad sectora u hd tune-u i pod health mu je sve ok. Napajanje mislim da nije, jednio memorija ili grafa. Više ni sam neznam. Na w7 sam dobival i bsodove i freezove a na xp-u samo freezove. I moram restartat svaki put jer drugo ništ ne reagira. Ništa nije clockano sve defaultno. Pa ako netko sumnja u nešto i da čujem vaša mišljenja, imam još garancije, sve uzeto u adm-u. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
napajanje ili matična ? napajanje zna to raditi Zadnje izmijenjeno od: Brzi Picek. 19.12.2013. u 12:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Trebal sam stavit pod hardwerski, moja greška. Nego još neke informacije o bsod-u ako pomognu: IRQL not less or equal, uglavnom taj i par puta samo blue screen bez nekog određenog problema s onim ostalim koje piše. A u event vieweru najviše criticala je bilo kernel power 41 error. E i par puta se komp sam znao restartat. Od igrica igram samo world of tanks tu i tamo, al se to ne dešava, nego samo kod surfanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Imao sam napajanje Blue Storm II 500W star cca 5-6 godina, ubo novu grafu prije oko 30 dana i tada problemi, 2-3x dnevo smrzavanje bez pravila kad nesto radim, te kad ostavim komp na duze vrijeme kad ode speep mod nece se vise podic. Sad sam za test stavio Corsair CX750, radi sad 3 sata OK, ali iskreno kraj 3 venta ukupno, 8 GB memorije, ATI R270, 2x320 SATA HDD + 2x60 ssd u Raid 0 polju, MBO Asus P8Z77-V-LX, i i5 2500K, taj Blue Sorm je dusu ispustao, odmah sam posumljao u napajanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
nije to na žalost, i dalje mi to radi, pokusat cu uzeti drugu grafu ovu cu zamjenit za istu takvu novu pa se javim, ako imate kakvu ideju javite mi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|