|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Samsung SyncMaster 2220LM problem
Znači prije par dana primjetio sam da mi monitor ima jako lošu sliku a pod tim mislim da je slika malo mutna i monitor ispod teksta baca malu sjenu. Prije nisam imao taj problem ili ga nisam primjetio , uglavnom prije je monitor znao titrat tj. prozirne crte su prolazile odozdo prema gore to sam znao riješit s pomicanjem vga kabla. Od sad nema to titranje nego je kao što sam naveo gore mutan prikaz , pitao sam par ukućana dal vide sjenu pod tekstom također vide znači nije do moga vida ![]() EDIT : Ok nitko nema iskustva s ovim, te sam došao do zaključka da traži novi. ![]() Može lock/delete whatever. Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 22.11.2013. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Lako je bacit i trošit lovu koje se obično nema Obzirom da je Samsung poznat po lošim elektrolitima koji nakon nekog vremena crknu, odnesi u neki RTV servis i zamoli da ih provjere / promjene. Također probaj drugi VGA kabel, a po mogućnosti i na drugom kompu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bilo bi zgodno provjeriti i lemna mjesta na VGA konektoru. Naravno, pričam o konektoru na PCB-u od monitora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hmm iskopčao sve iz monitora , vratio nazad i sad je sve 5 ...ne diram ga dok je ovako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|