|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Laptop sa 6.8GHz i 1000GB RAM!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
To je nekoliko svjetlosnih godina ispred mojeg. Ne bih se začudio da za kojih 10 god. diskovi izađu iz upotrebe. Vidio sam u zadnje vrijeme da neki proizvođači proizvode memorije velikih kapaciteta, a evo i laptopa. Ko bi rekao. A i cijena nije zanemariva. Baš bih ga volio testirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nazgul
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
Intel Pentium E2180@3GHz | Gigabyte P35-DQ6 | ASUS Radeon 3870 | GeIL Black Dragon@900 | Samsung 205BW | LC Power LC6550GP | Segate 250 GB SATA2 16 MB | Pioneer 112D | Logitech VX revolution | Moded case... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Koji fejk, je da sam sljep na boje, ali da je photoshop radio, to i ja vidim, pogledajte dole ljevo, zadnju sliku, di piše AtomChip, jel uočavate da je natpis "uokviren" bojom za tik svjetliju od okoline.....lol, pa i ja bi bolje napravio, koji amaterčići....bolja mi je fora bila PCI-e to PCI nego ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
iak se ja slazem da je vjerovatno ovo photoshop work, to kaj si ti reko nije dokaz, i to nije u PSu radjeno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
ovo nema teorije ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ako zaista fejkaju, sto izgleda da cine, jako im loshe ide.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Head Of The Radio
|
Nekom bilo dosadno doma jedno popodne pa se odlučio poigrati svojom maštom i željama...interesantno mi je ime procesora Quantum II (Ja jedinicu već imam doma ![]() Glooopost!Dalje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Samo neka razmisljanja dok citam ovo... Cudi me da se Bubba nije javio na ovo. Firma postoji, aktualna je. Ima stvarne dionicare i stvarne proizvode. Ostaje jedino pitanje koliko je taj proizvod opipljiv i dal je to image proizvod cije solucije i dometi ce se u malim dozama e$traktirati u namjerno zadanim intervalima sadasnjeg stanja info tehnologije ili ce se odmah pojaviti bas kao opisan referentni dizajn. Vidim da smo previse navikli vjerovati samo sadasnjim obecanjima brzine pa mislimo da je sve Photo Shop ![]() Ako mi imamo 3k+/- doma, koliko ima vojska ? Koliko ima industrija koja ispred sebe mora gledati najmanje 5-10 godina. Kvantni procevi nisu nesto uzasno novo i o njima ima radova i radova : >>>> Jel oni muljaju da bi u najboljoj maniri korporativne amerike povecali svoj rejting, skrenuli paznju....moguce. Nemogu kao ni vi tvrditi dal je moguce ili ne. Ali po dosezima tehnologije, mislim da ovo danas tehnologija moze dati, pitanje je samo kome i koliko daleko od nas? Podprostorni odasiljaci se vec fukaraju zasto ne i Kvantni procevi ![]() Ako je ovo Hoax, onda je stvarno dobro pripremljen jer su uredno prijavljeni vec dvije godine na CES-u sa tim proizvodom, a sam CES ih uredno ima prijavljeme kao izlagace i to bas sa opaskom na Atom chip. Znaci da su u tom slucaju obmanuli i sam CES, a to su stvari koje bi tad puno mogle kostati samu firmu, jer CES zasigurno nije bas netko koga bi bilo pametno varati posebno ne u zemlji gdje tuzbe padaju za dobar dan. Ovaj Atom je dakle najava necega sto oni tvrde da imaju, a 2006 zbilja nije daleko pa cemo brzo vidjeti je li laz ili ne : >>> CES <<< EDIT : Heidelberg-ski institut takodjer tvrdi da je radio nekakva ispitivanja na tom chipu : >>>>>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
koje sranje! : roller : : roller : : roller :
![]() |
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Sve u svemu, zgodna zajebancija s opakim technobabbelom, koju vjerojatno pusi preko 50% Amerikanaca a zna se naci i pokoji nas...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
quantum je ince proizvodac diskova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
quantum fireball su se zvali ![]() ![]()
![]() |
#21 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zakon disk. Imo ja qouantum fireball ak se ne varam 7 komada. SCSI rulz. Joj kak je to davno bilo. Al bio sam faca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
nemam kaj napisati
|
Mogli bi ga dati na recenziju PC Ekspertu (naravno ako postoji taj laptop). ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|