Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.09.2013., 21:39   #1
gabulana
Premium
Moj komp

gabulana's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Gmail

evo pisem pod ovaj topic jer zbilja nezz di da pisem...problem je ovakav, neznam pass za gmail si, dok idem pass recoveri pita me x pitanja koja nezz da iko zna, npr kad je racun napravlje, kad se zadnji puta logiralo na racun, 5 najcescih emailova s kojima ste komunicirali itd...pitanja su ono, i pise odgovorite priblozno ako neznate tocno...i svaki put a probo sam barem 50 puta kaze da to sta sam napisal ne odgovara onome sta oni imaju, guglal sam trazil neki support, 100 cuda i zbilja nezz kako da to povratim...nadem neki support mailom i telefonom kazu da nemoze za free gmail acc..zbilja nezz kaj vise napraviti da dobijem mail natrag...koga kontaktirati i sta vise napraviti, od facea do go2arene mi je na tom mailu a nema sanse pass resetati...pomagajte kojim god cakama znate molim vas !!!!!
gabulana je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2013., 22:10   #2
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pa zar nemaš neku sekundarnu e-mail adresu pomoću koje bi mogao vratiti password? Jel imaš možda u kojem browseru zapamćenu lozinku?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.09.2013., 18:12   #3
gabulana
Premium
Moj komp

gabulana's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Pa zar nemaš neku sekundarnu e-mail adresu pomoću koje bi mogao vratiti password? Jel imaš možda u kojem browseru zapamćenu lozinku?

ma jok, nece mi dat da prebacim se na sekundarnu, nemozes odg na 5 pitanja ni priblizno tocno kamo tocno da mi se jave na drugom mejlu
gabulana je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno