|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Artefakti poslije slučajnog downclocka grafičke
Igrao sam se sa MSI Afterburnerom i nekako umjesto 1200 stavio brzinu memorije 120. Cim sam stisnuo apply sam vidio sto sam napravio i odmah je sve postalo artefact a zatim bsod. Kada bootam safe mode se zbreka dok ucitava drivere i pri vrhu se pojave artefakti. Sada sam u guest accountu i on normalno radi ali nema nikakve privilegije, ako probam se ulogirati u svoj administratorski racun cim pomaknem mis ili stisnem start to jest bilo sto sto zahtjeva sucelje odmah se pojave artefacti driver se srusi a onda konacno dolazi i bsod. Htio bi izbjeci reinstal windowsa jer preko guest acc nemogu backupati vazne dadoteke, barem da nekako osposobim da spremim sto mi treba pa da onda reinstaliram winse. hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Možeš li sa guest accounta pokrenuti Afterburner sa desni klik-> Run As Administrator, pa da vratiš vrijednosti koje trebaju biti? Možda probati instalirati Afterburner na guest ako ga nemaš? Isto tako, Windows restore je opcija. I naravno, probaj bootati s drugom grafičkom.
~Fury of the dwarves runs deep. Zadnje izmijenjeno od: Frung. 12.09.2013. u 10:50. Razlog: Sjetio se još nečeg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Frung nemogu pokrenuti afterburner, nemogu ga ni unistalirati a nemogu ga ni ponovo instalirati. Nemogu raditi restore is guest acc-a ne dozvoljava mi. Master_Hrc ne dozvoljava mi uninstal drivera, cak ni sa driver sweeperom. Nemogu ga vratit nazad. Taj acc na kojem sam sad sam napravio za bratica da kad dodje da moze pokrenut neke igrice a da nemoze gotovo nista prckat iz drugih acc ili slicno. Probao sam trik sa CMD net user administator /active:yes ali dobijam system error 5, probao sam jos par puta i sada dobijam the username could not be found
Zadnje izmijenjeno od: AbAdd0n. 12.09.2013. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da bi ti stvarno najlakše bilo posuditi neku najbolje ATI grafičku ili neku prastaru PCI grafičku i dići kompjuter s njom, barem u safe modeu, da eliminiraš drivere kompletno iz sistema skupa s Afterburnerom. Za Windows restore sam mislio da bootaš s DVDom, pa iz prompta to obaviš, ali je upitno hoće li biti efekta uopće obzirom da problem nije bio prouzročen novom instalacijom drivera već promjenom u Afterburneru jel.
![]() |
#6 |
Premium
|
Joj vidim da nisam promjenio svoju konfiguraciju. Uglavnom imam HD5770, i probao sam opet uci u svoj acc i imao sam srece skocio sam odmah u control panel, otvorio users i onda se kresao driver i sve je bilo puno artefakta ali se driver recoverao i to mi je dalo jos par sekundi vremena da si dam admin prava na ovom acc koji radi. sad cu napravit 3. racun u slucaju da se ovome nesto dogodi kada probam maknut afterburner ili vratiti taktove na staro. probat cu to pa cu se javit. hvala za sad ![]() Maknuo sam drivere stavio nove, maknuo msi afterburner i kad se ulogiram u svoj acc i dalje se sve pretvori u artefakte i plese po ekranu cim otvorim neki prozor ili stisnem start a u trenutku kad nisam imao drivere sve je radilo normalno.... da napomenem 2 ostala racuna rade najnormalnije i sad s novim driverima. Cini se da cu posudit hard i sad kad imam admin rights spremit si sve vazne dadoteke i stavit fino nove windowse. mislim da nitko ziv nemoze znat u cemu je problem. kao da je explorer.exe koruptiran samo na onom acc.
Zadnje izmijenjeno od: AbAdd0n. 12.09.2013. u 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Stavio sam nove windowse tako da mozemo reci da je rijeseno. hvala na pomoci ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|