|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
dobio si 7800 special edition sa balck outom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Probaj najprije sa updateom biosa matične. ali i grafičke
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hmmm...Beren mi je rekao da mogu spalit grafu tako...bios na matičnoj je najnoviji...btw kako se radi taj update bisoa na grafi?:confused: dali moram maknuti clock onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Odi na ovu stranicu: http://www.mvktech.net/ I tamo probaj nać noviji bios za svoju grafu. Pazi, tamo imaš oroginal i modane. Skini najnoviji original (ili modani jer ćeš prije ili kasnije to skidat) i flashaj po uputstvima sa stranice. Jedino može biti da je grafa pre nova, pa nema još biosa. Ja bi najprije probao flashat noviji od matične. (pogledaj pod beta biosima ako ima kakav bugfix vezan za tvoju grafu)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Pogledaj na njihovom forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Baš zato i mislim da se ploča i grafa "svađaju". Onda drži na 2nd slotu i gotovo
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nakon one ultre evo opet si dobro prosao |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Nazgul
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Intel Pentium E2180@3GHz | Gigabyte P35-DQ6 | ASUS Radeon 3870 | GeIL Black Dragon@900 | Samsung 205BW | LC Power LC6550GP | Segate 250 GB SATA2 16 MB | Pioneer 112D | Logitech VX revolution | Moded case... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ma da! Da cijelu ploču sada idem mjenjat radi 1 igre! Pa šta će reći ovi Linksovci a kamoli moj stari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ma kada sam dobio grafu sam skidao nove drivere i još se nisam oporavio od 56k skidanja 30MB, pa baš za par dana od tog dana izašli novi driveri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nazgul
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa pre nego sto instaliras nove drajvere moras da uninstaliras stare, a samim tim ce i clock da ode na default ![]()
Intel Pentium E2180@3GHz | Gigabyte P35-DQ6 | ASUS Radeon 3870 | GeIL Black Dragon@900 | Samsung 205BW | LC Power LC6550GP | Segate 250 GB SATA2 16 MB | Pioneer 112D | Logitech VX revolution | Moded case... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Meni je dojadilo uzimam dsl:clap: :clap: Kolko ste cekali? Ja mislim oko tjedan dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|