|
![]() |
#1 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
(riješeno) Mozilla se zamrzne svakih 5 sekundi
Dakle, opet problemi kod mene... naime, u zadnje vrijeme mozilla se zamrzne svakih 5-10 sekundi i onda se odmrzne. Dakle ako slušam youtube, slika se zamrzne a pjesma ide. Pišem nešto i slika se zamrzne, slova se kasnije pojave. Probao sam uninstalirati mozillu i instalirati ponovo i ne pomaže. Na internet exploreru sve ok. Užasno me nervira i razmišljam čak i o rušenju windowsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
|
ma kakvo rusenje... moguce da verziju koju koristis je nekompatibilna sa grafickim driverom posto kolko sam skuzio svi noviji browseri (tj njihove novije verzije) forsiraju GPU akceleraciju za prikaz svega (ako sistem to podrzava jelte) probaj si prvo to iskljuciti u opcijama takodjer kazes sa IE radi, probaj sa drugim browserima ako na drugim radi onda je najvjerojatnije do toga
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pokreni video na YT u malom prozoru pa desni klik na sliku, settings pa makni kvačicu sa enable hardware acceleration...valjda je na to mislio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
~~~
|
ne ne bas browser opcija (posto je rekao da mu se sve web stranice cudno ponasaju) recimo chrome/iron to ima na samom dnu u settings-ima opera isto ima za ff neznam jer ga izbjegavam :P ali mora imati, nesto tipa "enable hardware acceleration" ili "use hardware acceleration when available" to iskljuci, onda potvrdi sa yes ili ok... ili sta vec ugasi browser, i ponovo ga pokreni
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
~~~
|
ako si probao druge browsere i na njima je ok onda je (po mome) do verzije koju koristis :P
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
~~~
|
znam recimo dok je Opera u svoje vrijeme pocela uveodit tu hardware akceleraciju da mnogima nije sljakalo kako spada, doduse samo kad se ta opcija ukljucila pa su mnogima preporucili da updejtaju graficki driver te da na starijim karticama (iako su sposobne bile renderirat sve preko GPU-a) ce biti bugova e sad mozda imas i sukob drivera sa tim browserom ja sam imao isto problem sa Operom, dok mi je Firefox (tada FF 4) dobro radio sa HW akcl.. neznam sta bi ti drugo savjetovao :P
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Isključi Flash-ov Potected mode. Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash Otvoriš mms.cfg i dodaš liniju "ProtectedMode=0" (bez navodnika). edit: ako to ne pomogne, proguglaj o mogućem sukobu tvog antivirusnog (ili štogod koristiš za online zaštitu) sa flashom. Isto tako, probaj isključivat add-onove i pluginove jedan po jedan da vidiš jel koji od njih radi probleme. Probaj sa starijom verzijom flasha.
the secret Zadnje izmijenjeno od: de sign. 28.08.2013. u 11:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Mirko, a ne Harry
|
E ovako, jučer sam sam samo nabrzinu pročitao postove i samo isključio "lucky leap" add on. Pojma nemam što je to ali evo sad sam sjeo na pc od jučer i ništa se ne zamrzava ![]() Javim sutra/prekosutra jeli problem skroz nestao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
To te ja pitam. ![]()
|
|
Oglas
|